Gas en licht vergelijken Nijlande Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €340


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het gasverbruik drukt zwaar op de energienota. Daarom is het beslist niet onverstandig om na te gaan welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Nijlande vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en geschatte verbruik in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kun jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk je eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nijlande [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest onmisbare aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Aa en Hunze (denk hierbij aan Vitens). Gas en licht afsluiten in Nijlande is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Via onze tool tref je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk actie van De Vastelastenbond).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, groen uit EU, grijs, groen, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Spot de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Nijlande.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom is voldoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Weet je alles al van NLE, Eneco, Essent, Greenchoice, Pure Energie of Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, ENGIE? In de volgende lijst bekijk jij actuele veel afgesloten pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen enorm per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €85 en €250. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Nijlande vegelijken. In het schema hieronder vind jij geschatte kosten voor populaire klasse woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Nijlande. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder vind je het geschatte energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €121,25 €131,5 €140,25
Tussenwoning €106,25 €138,25 €153,25 €164,25
Hoekwoning €130,75 €150,25 €168 €177
2 onder 1 kap €144,75 €167,5 €183,75 €191,25
Landhuis €178,5 €200,5 €215,25 €224
Modaal €122,25 €147,5 €161 €168,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem in no-time opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Nijlande? Dit is niet afhankelijk van E.ON of UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand achterhaal je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. O.a. “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Zo min mogelijk een elektrische kachel gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Nefit, Remeha, AWB of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij regelt dit gemakkelijk door middel van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is niet goedkoop. Vandaag de dag bestaan er allerlei “groene” energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld biomassaketel, warmtepomp, zonnepanelen, infraroodpanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland hebben we een hele scala aan aanbieders van stroom en gas. Welke maatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Geleen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij detecteert moeiteloos de goedkoopste maatschappij (actief in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies hiervoor de “duurzame energie” filter. Of wil jij stroom en gascontracten op basis van onder andere zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Hoogste waardering

Veel woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en heldere communicatie is onmisbaar. Daarvoor check je het klantcijfer en recente recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Nijlande.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check altijd het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele details inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nijlande werkt moeiteloos door het internet. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn vaak voordeliger dan de particuliere tarieven. De bonus kan toenemen op het moment dat je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van het privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Zijderveld afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Nijlande? Doe dit door te beleggen in milieuvriendelijke producten zoals o.a. biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Nijlande vergelijken A la minute een elektra en gas contract afsluiten & aanvragen