Gas en licht vergelijken Geleen Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas dat je verstookt beïnvloedt je energierekening. Daarom is het goed om na te gaan welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Nu gas en licht leveranciers in Geleen vergelijken? Voer je adres + energieverbruik in. Dankzij de vergelijker kan je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Geleen [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest vitale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. één verzamel contract. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Sittard-Geleen (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Geleen is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Via deze website tref je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over Enduris actie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen uit NL, groen, zon, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Geleen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom volstaat bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE, Pure Energie of Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE? Onderstaand detecteer je actuele meest gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren flink per gezin. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €110 en €150. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Geleen vegelijken. Hieronder zie je de gemiddelde energiekosten voor verschillende klasse woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Geleen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Sittard-Geleen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €121,25 €133,5 €140,75
Tussenwoning €107,75 €140,75 €153 €165,25
Hoekwoning €131 €150,5 €168,75 €178,75
2 onder 1 kap €147,5 €169,75 €183,25 €193,75
Landhuis €179 €199,5 €213 €221,5
Doorsnee €124,25 €147,25 €161,25 €171,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Meestal is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren gefixt. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Geleen? Dit is niet afhankelijk van Huismerk Energie of Leon Zeewolde: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten minimaliseren kan op verschillende manieren. Op deze pagina zie je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. O.a. “de verwarming omlaag doen ” en “Niet meer water koken dan nodig voor je kopje thee.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Vaillant, Intergas, AWB of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Dat zoek jij eenvoudig middels onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Tegenwoordig bestaan er allerlei milieuvriendelijke oplossingen die goedkoop verwarmen. O.a. warmtepomp, zonnepanelen, warmtenet, infraroodpanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Wognum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan onmiddellijk de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je achterhaalt nu de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of willen jullie gas en elektra abonnementen op basis van o.a. zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU.

Hoogste klantervaring

Een deel van de contractanten willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en transparantie zijn belangrijk. Hiervoor lees je het klantcijfer en de laatste reviews van klanten voor energiebedrijven Geleen.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer hierom het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende info met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Geleen kan nu door het internet. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn regelmatig goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan groter worden als je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van je privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Paasloo afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer bedrijven hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Geleen is ook mogelijk door geld te steken in milieuvriendelijke installaties zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Geleen vergelijken Moeiteloos een licht en gas contract afsluiten en aanvragen