Gas en licht vergelijken Wageningen Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. In het bijzonder het gasverbruik kom je weer tegen in de energiekosten. Hierom is het slim om te bekijken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Probleemloos gas en licht leveranciers in Wageningen vergelijken? Vul postcode + huisnummer + geschatte verbruik in. Dankzij de energievergelijker kun jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wageningen [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest vitale voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen via een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de provincie Wageningen (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in Wageningen is gewoon mogelijk bij één leverancier. Via de energievergelijker detecteer je de voordeligste. Hoe dat werkt? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk overstapbonus Liander).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Gelderland).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, zon, groen uit NL, groen uit EU, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Check de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Wageningen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra regel je via de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Pure Energie, Greenchoice, Essent, NLE, Eneco of Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Qurrent? Hieronder achterhaal je diverse meest gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen enorm per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €90 tot €250. Vlug jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Wageningen vegelijken. Hieronder bekijk je de gemiddelde energiekosten voor veel voorkomende soorten huizen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Wageningen. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand bekijk je het doorsnee- energieverbruik in de regio Wageningen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €122 €132,25 €140,5
Tussenwoning €106,75 €140,75 €152,5 €163,5
Hoekwoning €131,75 €149,5 €167 €177,75
2 onder 1 kap €147,25 €170,25 €183,75 €193,5
Landhuis €177,5 €200 €215 €221,5
Standaard €122 €146,75 €158,25 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (als. Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Gebruikelijk is zo’n elektriciteitsstoring in no-time weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Wageningen? Of je nu stroom afneemt bij Greenchoice en Vandebron: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder achterhaal je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. O.a. “led-lampen gebruiken ” en “De verwarming niet hoog aan zetten als je weg bent.” Of bestel de HR-ketel van Atag, AWB, Nefit, Intergas of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je à la minute met onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is gewoon duur. Tegenwoordig vind je meerdere verantwoorde installaties waarbij je goedkoop uit bent. Zoals infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In Holland hebben we een hele scala aan aanbieders van stroom en gas. Welke stroomleverancier past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Nieuwpoort vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan binnen no-time de gunstigste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je spot eenvoudig de goedkoopste aanbieder (werkzaam in Gelderland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan als bron “duurzame energie”. Of willen jullie gas en elektra abonnementen op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie.

Uitstekende ratings

Enkele mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Daarvoor check je de gemiddelde cijfers en recentelijke reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Wageningen.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Controleer altijd het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wageningen is snel in een online omgeving. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De kosten worden omschreven in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn altijd lager dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen groter worden als je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van je privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Gouda afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Wageningen? Dat kan door geld te steken in “groene” installaties zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Zodoende draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Wageningen vergelijken A la minute een gas & elektra contract aanvragen en afsluiten