Gas en licht vergelijken Nieuwpoort Nu leveranciers vergelijken en bespaar €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in jouw energierekening. Om die reden is het verstandig om te bekijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Nieuwpoort vergelijken? Vul jouw locatie en energieverbruik in. Op basis van de vergelijker kun je direct de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk jij binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuwpoort [Update juli 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest fundamentele voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de provincie Molenwaard (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Nieuwpoort doen de meesten bij één leverancier. Door middel van onze tool achterhaal jij de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk aanbiedingen van Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zuid-Holland).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, grijs, groen, zon, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Nieuwpoort.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Pure Energie, Essent, Greenchoice, Eneco of Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl? In de opsomming ontdek je actuele scherpe energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen nogal per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €90 tot €185. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan met onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Nieuwpoort vegelijken. In de tabel bekijk je geschatte gas-licht kosten voor veel voorkomende woningtypes en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Nieuwpoort. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio Molenwaard.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €122,25 €133,25 €143,25
Tussenwoning €106,5 €141 €155 €163,5
Hoekwoning €132,5 €152 €168 €179,5
2 onder 1 kap €147,5 €168,5 €183,25 €193,5
Landhuis €177 €199,5 €213,75 €224,5
Standaard €124 €145 €158,25 €169,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (zoals Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud en reconstructie. In de regel zijn stroomproblemen binnen enkele uren gefixt. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Nieuwpoort? Of je nu klant bent bij Greenchoice en Oxxio: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie verminderen kan op verschillende manieren. Bijgaand detecteer je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “gebruik niet de standby modus ” en “Gebruik zo weinig mogelijk apparaten die warm worden.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Vaillant, Remeha, Intergas of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is interessant! Selecteer een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij regelt dit eenvoudig door gebruik te maken van onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Vandaag de dag bestaan er meerdere verantwoorde producten die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, warmtepomp, warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In Nederland kan jij kiezen uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Vind alles uit over energiepakket Garsthuizen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval à la minute de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je treft nu de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Zuid-Holland) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies daarvoor de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bijv. groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Hoogste beoordeling

Sommige woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Daarvoor kan je kijken naar het eindcijfer en betrouwbare recensies van klanten voor energiebedrijven Nieuwpoort.

Overstappen

Elke leverancier zoekt niet consumenten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Inspecteer eerst de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuwpoort gaat zonder problemen door het internet. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De prijzen zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn altijd goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan sterk oplopen als je meer gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Het aandeel van eigen privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Zandvoort afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Nieuwpoort is ook mogelijk door geld te steken in milieuvriendelijke systemen zoals zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Nieuwpoort vergelijken Snel online een stroom & gas contract aanvragen & afsluiten