Gas en licht vergelijken Wagenborgen Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €315


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energienota. Hierom loont het om te controleren welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Wagenborgen vergelijken? Vul jouw locatie en geschatte verbruik in. Aan de hand van de vergelijker kun jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens ontdek je direct de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wagenborgen [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de allerbelangrijkste aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Delfzijl (bijv. Oasen). Gas en licht afsluiten in Wagenborgen doen de meesten bij één aanbieder. Door middel van de energievergelijker ontdek je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over overstapbonus Vrijopnaam).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, zon, groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Wagenborgen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit regel je via MijnAansluiting. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit voldoet in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, Essent, Vattenfall, Eneco, NLE of Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl? Hierna bekijk jij een aantal meest gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren nogal per huis. De maandelijkse energienota schommelt tussen €90 en €215. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van de contract vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Wagenborgen vegelijken. Via de volgende tabel detecteer je de nominale prijzen voor verschillende woningtypes en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Wagenborgen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema bekijk je het doorsnee- energieverbruik in de regio Delfzijl.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €123 €130,25 €140,25
Tussenwoning €108 €139 €153,75 €162,5
Hoekwoning €131,5 €151 €168,5 €178,75
2 onder 1 kap €145,25 €167,5 €181,75 €192
Landhuis €177,5 €199,75 €214 €222
Standaard €124,5 €144,75 €160 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen komt dit door de netbeheerder (denk aan Westland Infra). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Door de bank genomen is zo’n storing binnen een paar minuten beëindigd. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Wagenborgen? Het maakt niet uit of je zit bij Greenchoice en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening verminderen kan op verschillende manieren. Hieronder bekijk jij 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Zet de droger na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.” Of koop een HR-ketel van Atag, AWB, Nefit, Intergas of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie kan snel uit! Bestel een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat moeiteloos door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Op het ogenblik kan je profiteren van allerlei “groene” oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welk stroombedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Nieuwolda vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan à la minute de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij vindt à la minute de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Groningen) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan zeker de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten op basis van bijvoorbeeld windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Uitstekende beoordeling

Enkele contractanten eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Hiervoor neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en de laatste comments van andere consumenten voor energiebedrijven Wagenborgen.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk eerst het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wagenborgen gaat moeiteloos online. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan groter worden in het geval je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van je privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Gorssel afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Wagenborgen gebeurt ook door te kiezen voor “groene” producten zoals bijv. pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Zodoende draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Wagenborgen vergelijken Direct een gas & stroom abonnement aanvragen & afsluiten