Gas en licht vergelijken Nieuwolda Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas dat je verstookt zie je terug in de energiekosten. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Meteen gas en licht leveranciers in Nieuwolda vergelijken? Geef je woongegevens + energieverbruik in. Op basis van de energievergelijker kan jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind jij direct de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuwolda [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. een totaal abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Oldambt (denk hierbij aan Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Nieuwolda is gewoon mogelijk bij één partij. D.m.v. de gaslicht-vergelijker bekijk je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Start direct met de stappen hieronder (of check aanbiedingen van NLE).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, zon, wind, groen uit EU, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Nieuwolda.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is passend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Greenchoice, NLE, Essent, Vattenfall, Eneco of Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers? Hieronder zie je een aantal vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. De kosten fluctueren flink per gezinssamenstelling. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €110 tot €190. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Nieuwolda vegelijken. Onderstaand vind jij de modale prijzen voor enkele type huizen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Nieuwolda. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna vind je het gemiddelde energieverbruik in de regio Oldambt.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €120,25 €133,25 €143,25
Tussenwoning €107 €139,75 €155,5 €165
Hoekwoning €131,25 €150,25 €166,5 €177
2 onder 1 kap €144,75 €169,25 €184,25 €192,25
Landhuis €177,75 €197,25 €215,5 €224,5
Doorsnee €124,25 €146,5 €159,25 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Stedin). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Normaal is zo’n storing binnen een paar minuten weggewerkt. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Nieuwolda? Dit is nooit exclusief te wijten aan Essent of MAIN Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De kosten van energie verminderen is te doen op diverse manieren. Op deze website achterhaal jij 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. O.a. “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Het dak isoleren.” Of koop een HR-ketel van Atag, Vaillant, Remeha, Intergas of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Jij regelt dit moeiteloos door gebruik te maken van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Op dit moment kun jij gebruik maken van verschillende duurzame producten die goedkoop verwarmen. Bijv. pelletkachel, infraroodpanelen, zonneboiler, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Nederland zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder is het beste? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Garrelsweer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval binnen no-time de betaalbaarste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je doorzoekt meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Groningen) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem daarvoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van 0groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Uitstekende ratings

Steeds meer contractanten kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het eindcijfer en recente meningen van klanten voor energiebedrijven Nieuwolda.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Controleer dus de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuwolda werkt binnen no-time door het internet. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn soms gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan flink oplopen op het moment dat je meer gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van het privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Zandpol afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Nieuwolda kan natuurlijk door te gaan voor “groene” oplossingen zoals bijv. zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Dus: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Nieuwolda vergelijken Makkelijk & snel een elektra en gas abonnement aanvragen & afsluiten