Gas en licht vergelijken Waarder Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op jouw energiekosten. Vandaar is het geen gek idee om te achterhalen welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Snel gas en licht leveranciers in Waarder vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in. Met behulp van de vergelijker kan je als consument vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend ontdek je direct de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Waarder [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest belangrijke voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van één verzamel contract. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Bodegraven-Reeuwijk (voorbeelden zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Waarder doe je wel bij één bedrijf. Door gebruik te maken van deze website bekijk jij het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het advies van onze experts (of lees verder over overstapbonus Vattenfall).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, zon, grijs, groen uit NL, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Waarder.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is toereikend bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Pure Energie, Essent, Eneco, Vattenfall, NLE of Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers? Hierna vind jij actuele veel gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren aanmerkelijk per woning. De maandelijkse energielasten schommelt tussen €120 en €175. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan middels de vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Waarder vegelijken. In de tabel vind jij de doorsnee prijzen voor populaire klasse woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Waarder. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel bekijk je het verwachte energieverbruik in de regio Bodegraven-Reeuwijk.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €121,25 €133,5 €141,5
Tussenwoning €107 €140,5 €152,5 €162,5
Hoekwoning €130,25 €149,75 €169 €178,75
2 onder 1 kap €146,5 €168,75 €181,75 €193,5
Bungalow €178,75 €199 €214,75 €223,75
Modaal €122,75 €146,75 €160,25 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Waarder? Of je nu stroom afneemt bij Engie of Qurrent: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Bijgaand tref jij tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “let op het energielabel ” en “Een teil gebruiken voor de afwas.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Nefit, Remeha, AWB of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je direct door het toepassen van onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Op dit moment is er keuzen uit veel “groene” energiebronnen die op lage kosten draaien. Denk aan warmtepomp, warmtenet, zonneboiler, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland kan jij kiezen uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Nieuweroord vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval ogenblikkelijk de gunstigste energieleverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste leverancier (actief in Zuid-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van o.a. windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste waardering

Veel Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Om hier achter te komen kijk je naar het eindcijfer en nieuwe recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Waarder.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Analyseer hierom de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Waarder kan eenvoudig via de pc. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden weergegeven met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn soms gunstiger dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen toenemen wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Een stukje van je privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Goënga afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Waarder gebeurt ook door een belang te nemen in duurzame energiebronnen zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Waarder vergelijken Gemakkelijk een licht en gas contract aanvragen & afsluiten