Gas en licht vergelijken Nieuweroord Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €115


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het verstookte gas kom je weer tegen in de energienota. Daarom is het goed om te analyseren welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Nu gas en licht leveranciers in Nieuweroord vergelijken? Vul jouw locatie en geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker kun jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuweroord [Update maart 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest belangrijke aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het waterbedrijf uit de omgeving Hoogeveen (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Nieuweroord doe je wel bij één bedrijf. D.m.v. deze website vind je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk aanbiedingen van Essent).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (zon, groen uit NL, grijs, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Nieuweroord.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit is genoeg bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor Pure Energie, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, NLE of ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Powerpeers? Onderstaand bekijk jij onze veel gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren flink per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €105 tot €225. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Nieuweroord vegelijken. Via de volgende tabel tref jij de gemiddelde energiekosten voor diverse soorten huizen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Nieuweroord. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Hoogeveen.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €120,5 €131,5 €142,5
Tussenwoning €106,75 €140,5 €153,5 €165,25
Hoekwoning €130 €149,25 €167 €179,25
2 onder 1 kap €146 €169,25 €182,5 €192,5
Landhuis €178,5 €199,25 €212,5 €222,25
Modaal €122,25 €145,25 €160,25 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door geplande onderbrekingen. Gewoonlijk is zo’n storing in no-time weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Nieuweroord? Of je nu klant bent bij Anode Energie of Vattenfall: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand achterhaal jij 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “de oven efficiënt gebruiken ” en “Niet meer water gebruiken dan noodzakelijk bij het koken.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Vaillant, Intergas, AWB of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie kan snel uit! Neem een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je vlug aan de hand van onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Tegenwoordig kan je profiteren van aantrekkelijke verantwoorde producten die goedkoper in gebruik zijn. Zoals warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welke maatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Gaastmeer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan simpelweg de scherpste leverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij detecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas licht (werkzaam in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem daarvoor de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten met o.a. windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste klantervaring

Steeds meer Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Daarvoor kan je kijken naar het klantcijfer en nieuwe reviews van klanten voor energiebedrijven Nieuweroord.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Analyseer om die reden de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuweroord werkt ogenblikkelijk in een online omgeving. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten worden weergegeven zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn een stuk scherper dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan groter worden zodra je veel gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Zaamslag afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel bedrijven investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Nieuweroord is ook mogelijk door geld te steken in milieuvriendelijke oplossingen zoals zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Nieuweroord vergelijken Nu een elektra & gas abonnement aanvragen en afsluiten