Gas en licht vergelijken Vught Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas drukt zwaar op je energierekening. Hierom loont het om te zien welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Vught vergelijken? Voer je adres & verbruiksgegevens in. Met behulp van de vergelijker kan je als consument ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Vught [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest belangrijke voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier in de regio Vught (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Vught kan gelukkig wel bij één aanbieder. Op basis van deze website detecteer je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek overstapbonus Essent).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, co2 gecompenseerd, wind, zon, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Vught.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket is afdoende bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Essent, NLE, Eneco, Pure Energie, Greenchoice of Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers? Hieronder vind je onze veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen aanmerkelijk per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €90 – €250. Moeiteloos jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met onze handige energievergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Vught vegelijken. In de tabel vind je aannemelijke tarieven voor populaire woningtypes en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Vught. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder bekijk jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Vught.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €122,75 €132,75 €142,25
Tussenwoning €109,5 €140,25 €152,75 €164,25
Hoekwoning €131,5 €149,25 €166,75 €177
2 onder 1 kap €145 €168 €181,5 €192,5
Landhuis €178,75 €199 €215,25 €222,5
Modaal €124 €146,25 €161,25 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Vaak zijn stroomproblemen binnen enkele uren verholpen. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Vught? Of je nu klant bent bij Huismerk Energie en Innova Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energiekosten verminderen is te doen op diverse manieren. Hieronder vind jij aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Onder andere “korter douchen ” en “Een modulerende thermostaat gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Nefit, Intergas, Remeha of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je eenvoudig op basis van onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage bestaan er allerlei duurzame producten die op lage kosten draaien. O.a. zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Nederland zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan uitstekende service, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Nieuwe-Tonge vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan ogenblikkelijk de goedkoopste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je treft vlug de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten met bijv. windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste klantervaring

Meer en meer huishoudens hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het klantcijfer en de laatste meningen van afnemers voor energiebedrijven Vught.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Check hierom de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra info inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Vught werkt à la minute in een online omgeving. Je vindt veel B2B contracten. De tarieven worden omschreven met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn vaak goedkoperdan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen flink oplopen wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van het privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Gieten afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer zakelijke gebruikers hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Vught? Doe dit door te gaan voor duurzame oplossingen zoals pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Zo draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Vught vergelijken Moeiteloos een gas en elektra abonnement aanvragen + afsluiten