Gas en licht vergelijken Vries Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Met name het verstookte gas beïnvloedt jouw energierekening. Om die reden is het verstandig om te checken welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Snel gas en licht leveranciers in Vries vergelijken? Vul jouw locatie en verwachte gas-licht verbruik in. Middels de gaslicht-vergelijker kun je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Vries [Update juli 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Tynaarlo (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Vries kan gemakkelijk bij één maatschappij. Op basis van de gaslicht-vergelijker vind je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg het advies van onze experts (of lees verder over overstapbonus De Vastelastenbond).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, zon, groen uit NL, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Vries.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is genoeg bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, Eneco, NLE, Pure Energie, Essent of Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio? Hieronder zie je onze veel bestelde pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen behoorlijk per huis. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €105 tot €155. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van de vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Vries vegelijken. In onderstaand schema vind jij mogelijke kosten voor enkele soorten huizen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Vries. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Tynaarlo.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €121 €133,25 €143,25
Tussenwoning €108,5 €138,5 €153,25 €163,25
Hoekwoning €129,25 €150,25 €168,5 €177,75
2 onder 1 kap €146,75 €169 €183,5 €193,25
Villa €177 €199 €213,75 €222
Modaal €123,25 €144,5 €161 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (als. Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. In een doorsnee situatie is zo’n storing binnen enkele uren opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Vries? Het maakt niet uit of je zit bij Clean Energy en NLE: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota minimaliseren is te doen op diverse manieren. Bijgaand achterhaal jij aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “een programmeerbare thermostaat ” en “Doe je wasmachine zo vol mogelijk.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Nefit, Vaillant, Intergas of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Neem een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je meteen door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage is er keuzen uit verschillende milieuvriendelijke installaties die veel minder stroom gebruiken. Denk aan warmtenet, zonneboiler, warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Holland zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welk stroombedrijf is het beste? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag uitstekende service, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Nieuw-Vossemeer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval onmiddellijk de gunstigste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij treft gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer daarvoor het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen zoals zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende ratings

Sommige woningeigenaren willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Om hier achter te komen check je het klantcijfer en recente beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Vries.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Check dus de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve informatie betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Vries kan eenvoudig via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De tarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn een stuk betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan hoger worden als je een heleboel gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van het privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Gennep afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemers gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Vries? Doe dit door te kiezen voor milieuvriendelijke installaties zoals zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Vries vergelijken Makkelijk & snel een elektra & gas abonnement afsluiten & aanvragen