Gas en licht vergelijken Voorschoten Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het verstookte gas drukt zwaar op jouw energiekosten. Hierom is het slim om te vergelijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vlug gas en licht leveranciers in Voorschoten vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verbruiksgegevens in. Met behulp van de energievergelijker kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal je nu de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Voorschoten [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest essentiële aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf in de regio Voorschoten (voorbeelden zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Voorschoten is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Geholpen door de gaslicht-vergelijker zie je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over welkomstpremie Enexis).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Voorschoten.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is genoeg in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kiezen jullie voor Pure Energie, Greenchoice, NLE, Eneco, Essent of Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl? In de opsomming zie je een aantal vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De kosten schommelen nogal per huis. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €80 – €160. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels onze handige energievergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Voorschoten vegelijken. Via de volgende tabel vind je mogelijke gas-licht kosten voor verschillende klasse woningen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Voorschoten. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand detecteer je het geschatte energieverbruik in de regio Voorschoten.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €122,25 €131,75 €143,25
Tussenwoning €109,5 €138,5 €152,25 €164,75
Hoekwoning €131,75 €152,25 €168,75 €177,25
2 onder 1 kap €147,5 €170,5 €182,25 €191,5
Bungalow €177 €200 €212,5 €221,5
Modaal €123,25 €146,75 €159 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (bijv. Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Normaal is een stroomprobleem heel erg snel opgelost. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Voorschoten? Dit is niet afhankelijk van Energiedirect.nl en Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Bijgaand achterhaal je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Geen bewegende screensaver gebruiken op je computer.” Of neem een HR-ketel van Atag, Vaillant, Intergas, Remeha of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat probleemloos op basis van ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Op het ogenblik kan je profiteren van diverse milieuvriendelijke producten die veel minder stroom gebruiken. Onder andere infraroodpanelen, pelletkachel, warmtepomp, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Op dit moment heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke aanbieder past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket Nieuw Namen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan à la minute de meest voordelig energieleverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij spot binnen no-time de goedkoopste maatschappij (actief in Zuid-Holland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan zeker de “duurzame energie” optie. Of wil jij energiepakketten op basis van bijv. groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Beste reviews

Meer en meer consumenten willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om hier achter te komen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en recente meningen van afnemers voor energiebedrijven Voorschoten.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer eerst jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele info aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Voorschoten gaat simpelweg via de pc. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans lager dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan hoger worden in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van eigen privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Geldermalsen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Voorschoten gebeurt ook door te investeren in groene energiebronnen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Dus: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Voorschoten vergelijken Vandaag nog een gas en elektra abonnement afsluiten & aanvragen