Gas en licht vergelijken Nieuw Namen Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Met name het gas drukt zwaar op de energiekosten. Hierdoor is het verstandig om te bekijken welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Probleemloos gas en licht leveranciers in Nieuw Namen vergelijken? Vul postcode + huisnummer + geschatte verbruik in. D.m.v. deze website kan je als consument direct de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref jij ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuw Namen [Update juli 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van een totaal abonnement. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Hulst (dit zijn organisaties als Vitens). Gas en licht afsluiten in Nieuw Namen doen de meesten bij één aanbieder. Met behulp van de gaslicht-vergelijker vind jij de voordeligste. Hoe doe ik dit? Volg het advies van onze experts (of lees verder over energie via Vattenfall).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zeeland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Bepaal het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Nieuw Namen.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket is genoeg wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kies jij voor Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, Essent, NLE of Oxxio, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Budget Energie? In de kolommen hierna tref je de huidige veel bestelde pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. De kosten wisselen aanmerkelijk per huishouden. De maandelijkse energierekening ligt ergens tussen de €90 – €205. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Doe dit middels onze gaslicht-vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Nieuw Namen vegelijken. In het schema hieronder ontdek je de gemiddelde tarieven voor diverse woningtypes en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Nieuw Namen. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder bekijk jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Hulst.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €123 €132,5 €143,5
Tussenwoning €106,25 €139 €155 €164,5
Hoekwoning €130,5 €152,5 €166,25 €176,25
2 onder 1 kap €147 €168 €184 €192,25
Villa €178,75 €200,5 €215,25 €223,5
Doorsnee €122 €145,25 €161,25 €168,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Westland Infra). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Door de bank genomen zijn stroomproblemen in no-time beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Nieuw Namen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energiedirect.nl of Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website achterhaal je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Zo min mogelijk een elektrische kachel gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Atag, Remeha, AWB, Vaillant of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Neem een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij zonder problemen d.m.v. onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van allerlei duurzame systemen waarbij je goedkoop uit bent. O.a. biomassaketel, pelletkachel, infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag uitstekende service, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Exmorra vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan eenvoudig de meest voordelig leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder (die levert in Zeeland) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer hiervoor de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen met bijv. groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Uitstekende ratings

Veel huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Daarvoor check je de totale beoordeling en recente meningen van afnemers voor energiebedrijven Nieuw Namen.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Check om die reden jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuw Namen gaat vandaag nog in een online omgeving. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn doorgaans betaalbaarder dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen hoger worden zodra je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een stukje van je privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Woensdrecht afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Nieuw Namen is ook mogelijk door te investeren in milieuvriendelijke producten zoals bijvoorbeeld biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Nieuw Namen vergelijken Nu een gas en stroom contract afsluiten en aanvragen