Gas en licht vergelijken Voorburg Vergelijk alle leveranciers en bespaar €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het gas dat jij gebruikt zie je terug in jouw energiekosten. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Voorburg vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + energieverbruik in. Geholpen door deze website kan jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Voorburg [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest onmisbare aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in een totaal abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Leidschendam-Voorburg (denk hierbij aan WML). Gas en licht afsluiten in Voorburg doen de meesten bij één bedrijf. Via gaslichtafsluiten.nl achterhaal je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over welkomstpremie Vrijopnaam).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Zuid-Holland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, groen uit EU, zon, groen, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Spot de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Voorburg.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van Greenchoice, NLE, Essent, Vattenfall, Eneco of Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers? Hierna zie je onze veel gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren nogal per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €120 – €170. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Voorburg vegelijken. Hierna tref jij de modale kosten voor verschillende type huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Voorburg. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand detecteer je het verwachte energieverbruik in de regio Leidschendam-Voorburg.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €120,75 €130,5 €141
Tussenwoning €107,5 €138,5 €154 €162,5
Hoekwoning €130,5 €152,25 €169 €176,5
2 onder 1 kap €146,5 €169,5 €183 €192,25
Vrijstaand €177,5 €200 €214,75 €224
Doorsnee €123,75 €145,25 €159,25 €168,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud en reconstructie. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren beëindigd. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Voorburg? Of je nu klant bent bij Fenor of Vrijopnaam: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder achterhaal je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Zorg dat er geen lampjes blijven branden als je de vaatwasser uit zet.” Of neem een HR-ketel van Atag, Vaillant, Intergas, AWB of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat zonder problemen door middel van onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage is er keuzen uit veel groene energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou zonneboiler, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energie-aanbieder is het beste? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Nieuw Beerta vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval moeiteloos de meest voordelig maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je doorzoekt vlug de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Zuid-Holland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten met bijv. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende beoordeling

Opvallend veel contractanten willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Daarvoor kan je kijken naar het klantcijfer en de laatste comments van klanten voor energiebedrijven Voorburg.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk als eerste jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Voorburg gaat ogenblikkelijk via internet. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn altijd betaalbaarder dan de particuliere tarieven. De bonus kan toenemen in het geval je meer gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een deel van eigen privégebruik kan jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Geffen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: bedrijven gaan voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Voorburg kan natuurlijk door te beleggen in milieuvriendelijke installaties zoals biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Voorburg vergelijken Eenvoudig een elektra en gas contract aanvragen & afsluiten