Gas en licht vergelijken Vinkel Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gasverbruik beïnvloedt de energienota. Daarom is het verstandig om na te gaan welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Snel gas en licht leveranciers in Vinkel vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van de vergelijker kun jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref je à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Vinkel [Update juli 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest essentiële voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier in de regio Maasdonk (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Vinkel kan gelukkig wel bij één maatschappij. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk welkomstpremie Energiedirect.nl).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, wind, grijs, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Kies de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Vinkel.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij MijnAansluiting. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie, Essent of Powerpeers, Qurrent, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl? Hieronder vind jij een aantal vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren wel per woning. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €115 en €175. Vlug jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels onze gaslicht-vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Vinkel vegelijken. In onderstaand schema bekijk jij de doorsnee gas-licht kosten voor diverse soorten huizen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Vinkel. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel zie je het gemiddelde energieverbruik in de regio Maasdonk.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €123 €131 €143,25
Tussenwoning €109,25 €141,25 €155,5 €163,5
Hoekwoning €131 €149,75 €168,75 €177,75
2 onder 1 kap €146 €169 €182,5 €194
Vrijstaand €178,25 €198,75 €214 €221,25
Doorsnee €123,25 €146,5 €158,5 €170,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Vaak is zo’n storing heel erg snel verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Vinkel? Of je nu stroom afneemt bij Energiedirect.nl en/of MAIN Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna vind je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “kouder douchen ” en “Laat de wasmachine de was eerst goed centrifugeren.” Of koop een HR-ketel van Atag, Remeha, Vaillant, AWB of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat direct door gebruik van onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Op dit moment bestaan er allerlei duurzame energiebronnen die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepomp, warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Nederasselt vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies dan eenvoudig de gunstigste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je bekijkt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan zeker de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van 0windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste recensies

Veel huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en nieuwe meningen van afnemers voor energiebedrijven Vinkel.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen van energie kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Check daarom de einddatum van je contract. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Vinkel werkt binnen no-time via de pc. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De korting kan sterk oplopen als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van je privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Garminge afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer ondernemingen willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Vinkel? Dat kan door te gaan voor duurzame energiebronnen zoals o.a. pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Vinkel vergelijken Nu een gas & elektra contract afsluiten en aanvragen