Gas en licht vergelijken Garminge Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gas kom je weer tegen in jouw energierekening. Om die reden is het goed om te zien welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Garminge vergelijken? Vul jouw locatie + energieverbruik in. Via de vergelijker kan je als consument binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Garminge [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen in één verzamel contract. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier in de provincie Midden-Drenthe (dit zijn organisaties als Vitens). Gas en licht afsluiten in Garminge kan gemakkelijk bij één maatschappij. Via de vergelijker tref je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Volg de stappen hieronder (of check Eneco actie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, groen uit NL, zon, wind, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Garminge.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is afdoende bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij NLE, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, Eneco of Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Powerpeers? In de volgende lijst tref je onze veel bestelde pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen enorm per woning. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €110 tot €235. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Garminge vegelijken. In het schema hieronder bekijk jij de modale prijzen voor veel voorkomende klasse woningen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Garminge. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder achterhaal je een inschatting van het energieverbruik in de regio Midden-Drenthe.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €122,25 €132 €140,25
Tussenwoning €109 €141,25 €153,25 €162,5
Hoekwoning €130 €150,25 €166,75 €177,25
2 onder 1 kap €147,25 €170 €181,5 €191,5
Villa €176,5 €198,25 €212,5 €221,5
Gemiddeld €124 €144,75 €159,5 €168,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (zoals Endinet Groep). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. In een doorsnee situatie zijn stroomproblemen in no-time opgelost. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Garminge? Of je nu stroom afneemt bij Allure Energie en/of Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder detecteer je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Zoals “led-lampen gebruiken ” en “Let op het energieverbruik als je een (nieuwe) vaatwasser koopt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Remeha, Intergas, AWB of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij onmiddellijk door het toepassen van ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment is er keuzen uit veel verantwoorde installaties die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld zonneboiler, pelletkachel, zonnepanelen, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In ons land hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Winssen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan vlug de betaalbaarste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je spot zonder problemen de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer daarvoor de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom op basis van onder andere zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Uitstekende klantervaring

Enkele woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Daarvoor raadpleeg je het klantcijfer en nieuwe recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Garminge.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Check altijd de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele info over zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Garminge kan probleemloos via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De tarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn een stuk betaalbaarder dan die voor consumenten. Het voordeel kan flink oplopen zodra je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een stukje van je privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Oudenbosch afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel bedrijven gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Garminge? Doe dit door een belang te nemen in groene oplossingen als zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Garminge vergelijken A la minute een gas & stroom abonnement aanvragen en afsluiten