Gas en licht vergelijken Oudenbosch Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas drukt zwaar op je energierekening. Vandaar is het geen gek idee om te analyseren welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Meteen gas en licht leveranciers in Oudenbosch vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in. Met behulp van onze tool kun jij snel de kosten van gas licht berekenen. Daarna zie je nu de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oudenbosch [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest onmisbare aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Halderberge (dit zijn organisaties als WML). Gas en licht afsluiten in Oudenbosch doen de meesten bij één aanbieder. Geholpen door de energievergelijker vind jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Volg de stappen hieronder (of check energiebedrijf Budget Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, zon, groen uit EU, groen, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Oudenbosch.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is toereikend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Eneco, Essent, Greenchoice, NLE, Vattenfall of Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio? Hierna ontdek je een aantal scherpe gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen nogal per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €105 en €200. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Oudenbosch vegelijken. In de tabel detecteer je geschatte gas-licht kosten voor enkele soorten woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Oudenbosch. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna vind jij het verwachte energieverbruik in de regio Halderberge.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €123,25 €131,75 €142
Tussenwoning €108,25 €141 €155 €164,5
Hoekwoning €129,25 €152,25 €169 €179,5
2 onder 1 kap €147 €168 €183,5 €192,75
Bungalow €178,75 €197,25 €212,25 €222,5
Standaard €122,75 €145,75 €161,25 €169,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (bijv. Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Normaliter is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Oudenbosch? Het maakt niet uit of je zit bij Huismerk Energie en/of Innova Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina tref je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “apparaten uitschakelen ” en “Aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.” Of plaats zo’n HR-ketel van Nefit, Intergas, Atag, AWB of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Selecteer kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij vlug middels onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is gewoon duur. Heden ten dage is er keuzen uit meerdere duurzame systemen die goedkoop verwarmen. Onder andere warmtepomp, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Op dit moment zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welke stroom maatschappij is het beste? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Heijenrath vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan probleemloos de meest voordelig maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij spot zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Noord-Brabant) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen met bronnen zoals zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Goede recensies

Meer en meer mensen willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het klantcijfer en recente meningen van afnemers voor energiebedrijven Oudenbosch.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Inspecteer als eerste de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve info met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oudenbosch gaat moeiteloos door het internet. We zien steeds meer B2B contracten. De tarieven worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig scherper vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan toenemen zodra je veel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van je privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Axel afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel ondernemingen hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Oudenbosch is ook mogelijk door te investeren in milieuvriendelijke producten als infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Zo draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Oudenbosch vergelijken Probleemloos een licht & gas contract afsluiten en aanvragen