Gas en licht vergelijken Vijlen Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Met name het verstookte gas heeft veel invloed op jouw energierekening. Om die reden is het goed om te zien welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Nu gas en licht leveranciers in Vijlen vergelijken? Vul jouw locatie + verwachte gas-licht verbruik in. D.m.v. de vergelijker kan jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij binnen no-time de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Vijlen [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de basis voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels een totaal abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Vaals (denk hierbij aan WML). Gas en licht afsluiten in Vijlen kan gemakkelijk bij één bedrijf. Aan de hand van onze tool bekijk je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over welkomstpremie DELTA).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, zon, groen uit NL, wind, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Vijlen.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom is zat in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, NLE, Greenchoice, Eneco, Pure Energie of Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie? In de volgende lijst zie je actuele veel gekozen pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren enorm per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €90 – €210. Moeiteloos jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze vergelijker / tools. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Vijlen vegelijken. In het schema hieronder vind jij aannemelijke tarieven voor veel voorkomende type huizen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Vijlen. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel ontdek je het verwachte energieverbruik in de regio Vaals.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €123,25 €130,75 €143
Tussenwoning €109 €138,75 €154 €165
Hoekwoning €129,75 €151,25 €166,5 €176,5
2 onder 1 kap €146,25 €169,75 €181,5 €194,25
Villa €179,25 €198,5 €214,75 €222,75
Gemiddeld €124,5 €144,25 €160,25 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (zoals Westland Infra). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk is zo’n storing binnen enkele uren verholpen. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Vijlen? Het maakt niet uit of je zit bij Essent en Vrijopnaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie beperken is te doen op diverse manieren. Hierna tref jij 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “een efficiënte douchekop kopen ” en “Geen open haard gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Remeha, Intergas, Vaillant of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij eenvoudig door middel van onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage vind je veel “groene” energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboiler, warmtepomp, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke leverancier moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Zoeken jullie uitstekende service, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Naaldwijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan ogenblikkelijk de betaalbaarste energieleverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij vindt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (werkzaam in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas met bronnen zoals windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste waardering

Enkele Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je de totale beoordeling en actuele reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Vijlen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer eerst de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Vijlen werkt onmiddellijk via internet. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De energiekosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn soms lager dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan flink oplopen in het geval je meer gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Een deel van het privégebruik kan men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Gapinge afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: ondernemingen gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Vijlen is ook mogelijk door te gaan voor groene producten zoals bijvoorbeeld zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Zodoende draag jij je steentje bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Vijlen vergelijken Zonder moeite een gas & stroom contract aanvragen en afsluiten