Gas en licht vergelijken Naaldwijk Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gas dat je verstookt beïnvloedt de energiekosten. Daarom loont het om te controleren welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Snel gas en licht leveranciers in Naaldwijk vergelijken? Geef je woongegevens en ook verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker kan je als consument simpelweg de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Naaldwijk [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet middels een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via het waterbedrijf in de provincie Westland (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Naaldwijk doe je wel bij één leverancier. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl vind je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over energie van Westland Infra).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zuid-Holland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Klik op de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Naaldwijk.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is gepast wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ben je al bekend met Eneco, NLE, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie of Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent? Hierna bekijk jij actuele veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren aanmerkelijk per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €80 en €240. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Naaldwijk vegelijken. Hierna bekijk je de gemiddelde tarieven voor veel voorkomende soorten woningen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Naaldwijk. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel achterhaal jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Westland.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €121 €133,5 €143
Tussenwoning €109,25 €139,25 €154 €162,75
Hoekwoning €132 €151 €167 €177
2 onder 1 kap €145,25 €167,75 €181,75 €191,5
Villa €178,25 €199,75 €213,25 €222
Gemiddeld €124,5 €144,5 €160,5 €169

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Normaliter is een stroomprobleem binnen enkele uren opgelost. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Naaldwijk? Of je nu klant bent bij Energieflex en/of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energielasten omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website detecteer je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Onder andere “let op het energielabel ” en “Een HR-ketel gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Atag, Intergas, AWB, Vaillant of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat direct middels onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Vandaag de dag is er keuzen uit verschillende verantwoorde installaties die goedkoop verwarmen. O.a. zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In Nederland zijn er een hoop verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welk bedrijf past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Enumatil vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval à la minute de scherpste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je detecteert vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Zuid-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten op basis van bijv. windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Hoogste beoordeling

Opvallend veel mensen kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en betrouwbare comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Naaldwijk.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer hierom de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Naaldwijk kan gemakkelijk in een online omgeving. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn vaak betaalbaarder dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen flink oplopen in het geval je een boel gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van je privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Windraak afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Naaldwijk? Dat kan door te kiezen voor verantwoorde installaties zoals zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Zo draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Naaldwijk vergelijken Direct een licht & gas abonnement afsluiten & aanvragen