Gas en licht vergelijken Vianen Direct leveranciers vergelijken en bespaar €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas beïnvloedt jouw energierekening. Daarom is het slim om te vergelijken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Vianen vergelijken? Voer je adres en verbruiksgegevens in. Dankzij de energievergelijker kan jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap vind jij vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Vianen [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest belangrijke aansluitingen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet middels een totaal abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de regio Vianen (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Vianen kan gemakkelijk bij één bedrijf. Met behulp van deze website achterhaal je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over voordelig tarief Cogas).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Utrecht).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Selecteer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Vianen.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor stroom kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met NLE, Essent, Eneco, Vattenfall, Pure Energie of Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio? In de volgende lijst bekijk je actuele veel gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren behoorlijk per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €105 tot €240. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dat kan met de tariefvergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Vianen vegelijken. Onderstaand ontdek je de nominale kosten voor verschillende woningtypes en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw energienota, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Vianen. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema achterhaal je het verwachte energieverbruik in de regio Vianen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €121 €131 €142,75
Tussenwoning €107,75 €140,25 €152,5 €164,5
Hoekwoning €129,75 €152,25 €167,25 €179
2 onder 1 kap €145,5 €170,5 €183,5 €192
Bungalow €179,5 €197,75 €212,25 €223,5
Modaal €122,25 €145,5 €159,5 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (zoals Westland Infra). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Normaliter is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel opgelost. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Vianen? Of je nu stroom afneemt bij Fenor en HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening beperken kan op verschillende manieren. Hierna tref je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Niet een te grote koelkast kopen.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Remeha, AWB, Vaillant of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij regelt dit ogenblikkelijk door gebruik van ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is gewoon duur. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van verschillende “groene” installaties die veel minder stroom gebruiken. Denk aan infraroodpanelen, warmtenet, zonneboiler, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energieleverancier is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Muiderberg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval direct de betaalbaarste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je spot meteen de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Utrecht) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan zeker het filter “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie.

Hoogste waardering

Sommige consumenten hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en heldere communicatie is onmisbaar. Daarvoor lees je het cijfer en de laatste meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Vianen.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Analyseer daarom de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Vianen kan meteen door het internet. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven worden weergegeven met en zonder BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn soms scherper dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan hoger worden in het geval je een heleboel gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van eigen privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Frieschepalen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer ondernemingen willen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Vianen kan natuurlijk door te beleggen in groene installaties als infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Vianen vergelijken Snel een licht en gas abonnement aanvragen & afsluiten