Gas en licht vergelijken Venlo Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gasverbruik heeft veel invloed op jouw energienota. Hierom loont het om te achterhalen welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Snel gas en licht leveranciers in Venlo vergelijken? Vul jouw locatie en ook verwachte gas-licht verbruik in. Middels de energievergelijker kun jij direct de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Venlo [Update juli 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de basis aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van één compleet abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Venlo (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Venlo kan gemakkelijk bij één organisatie. Middels gaslichtafsluiten.nl vind je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk voordelig tarief Stedin).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen, groen uit EU, wind, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Check de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Venlo.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra regel je via Mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit voldoet bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Pure Energie, NLE, Vattenfall, Eneco of Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl? Onderstaand achterhaal je actuele veel afgesloten gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten verschillen wel per huishouden. De maandelijkse energienota schommelt tussen €110 – €155. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Venlo vegelijken. Via de volgende tabel bekijk je de doorsnee prijzen voor verschillende type huizen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Venlo. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder vind je het gemiddelde energieverbruik in de regio Venlo.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €122,75 €133 €141,5
Tussenwoning €106,75 €140,25 €152,75 €165,5
Hoekwoning €132,5 €149,25 €167,25 €178,75
2 onder 1 kap €147,25 €170,25 €182,5 €193,5
Bungalow €177,5 €199 €212,25 €223,5
Gemiddeld €121,75 €144,25 €159,5 €170,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (als. Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Meestal zijn stroomproblemen heel erg snel weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Venlo? Dit is niet afhankelijk van De Vastelastenbond of Powerpeers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website zie je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “kouder douchen ” en “Gebruik een tijdschakelaar om je close-in boiler uit te schakelen.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Remeha, Nefit, Vaillant of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Neem een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit zonder problemen met onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van velerlei milieuvriendelijke energiebronnen die op lage kosten draaien. Onder andere pelletkachel, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In ons land werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welke stroomleverancier past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Mookhoek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan moeiteloos de gunstigste leverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij doorzoekt binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Limburg) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem hiervoor als bron “duurzame energie”. Of wil jij gas licht contracten op basis van bronnen als groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL.

Uitstekende beoordeling

Opvallend veel woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je de gemiddelde cijfers en recente beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Venlo.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Check eerst de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele details omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Venlo gaat moeiteloos online. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De kosten kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk voordeliger dan die voor consumenten. Het voordeel kan toenemen als je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Het aandeel van eigen privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Foxhol afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal ondernemingen gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Venlo kan natuurlijk door geld te steken in groene producten zoals o.a. pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Venlo vergelijken Direct een licht en gas abonnement aanvragen + afsluiten