Gas en licht vergelijken Veenwouden Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op je energierekening. Hierom loont het om te zien welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Direct gas en licht leveranciers in Veenwouden vergelijken? Geef je woongegevens + geschatte verbruik in. D.m.v. de vergelijker kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref je binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Veenwouden [Update maart 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier in de provincie Dantumadiel (denk hierbij aan Vitens). Gas en licht afsluiten in Veenwouden doe je wel bij één organisatie. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl achterhaal jij het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check Innova Energie welkomstkorting maart 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU, zon).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Check de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Veenwouden.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom voldoet in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ken jij Essent, Greenchoice, NLE, Eneco, Vattenfall of ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Qurrent? In de kolommen hierna vind jij een aantal kwalitatieve gas en stroom pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren flink per gezin. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €75 – €195. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Veenwouden vegelijken. Via de volgende tabel vind je aannemelijke gas-licht kosten voor diverse woningtypes en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Veenwouden. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel ontdek je het doorsnee- energieverbruik in de regio Dantumadiel.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €123,5 €133 €142
Tussenwoning €108,5 €139,5 €155 €165,25
Hoekwoning €130,75 €151 €167,75 €176,75
2 onder 1 kap €144,5 €169,5 €184,5 €193,75
Landhuis €178,5 €200 €212,75 €223,75
Modaal €123,5 €145,5 €161,25 €168,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (als. Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. In de regel is een stroomprobleem in no-time beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Veenwouden? Of je nu klant bent bij Allure Energie of NLE: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energielasten verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina bekijk jij suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “nemen van ledverlichting ” en “Geen bewegende screensaver gebruiken op je computer.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Intergas, AWB, Vaillant of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit direct aan de hand van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Vandaag de dag zijn er interessante duurzame oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Zoals zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

In Nederland zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke aanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Vind alles uit over energiepakket Wieringerwerf vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval meteen de goedkoopste energieleverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je bekijkt direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (werkzaam in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijv. groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Beste beoordeling

Veel woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en transparantie is onmisbaar. Om dit te weten te komen check je de totale beoordeling en recentelijke recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Veenwouden.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Check dus het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Veenwouden kan vandaag nog online. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten worden omschreven met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn aanzienlijk goedkoperdan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan toenemen op het moment dat je meer gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van je privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Ossendrecht afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Veenwouden is ook mogelijk door geld te steken in “groene” systemen als zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Veenwouden vergelijken A la minute een gas & elektra abonnement aanvragen + afsluiten