Gas en licht vergelijken Veendam Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in de energienota. Om die reden is het goed om te zien welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Veendam vergelijken? Geef je woongegevens & verbruik in. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker kan jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Veendam [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest belangrijke aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Veendam (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Veendam kan gemakkelijk bij één organisatie. Geholpen door deze website achterhaal je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het advies van onze experts (of lees verder over voordelig tarief Essent).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, co2 gecompenseerd, groen uit NL, wind, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Veendam.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket volstaat bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, NLE, Eneco, Pure Energie, Vattenfall of Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio? In de opsomming detecteer je diverse populaire energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen behoorlijk per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €110 tot €230. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Veendam vegelijken. Onderstaand detecteer je de nominale gas-licht kosten voor enkele type huizen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Veendam. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand tref je het doorsnee- energieverbruik in de regio Veendam.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €122,25 €130,75 €143
Tussenwoning €108,25 €138,25 €152,5 €165,25
Hoekwoning €131,75 €149,25 €167 €177,75
2 onder 1 kap €145 €169 €183 €193,25
Vrijstaand €178,75 €198,25 €212,75 €223
Gemiddeld €123,25 €144,5 €158,75 €169,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Meestal komt dit door de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Vaak zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Veendam? Dit is niet afhankelijk van Clean Energy of Qwint: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website zie je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Zoals “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “De gevels isoleren.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Intergas, AWB, Vaillant of Remeha.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij binnen no-time door middel van ons zoekscript.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen is niet goedkoop. Op het ogenblik is er keuzen uit allerlei milieuvriendelijke producten die veel minder stroom gebruiken. O.a. pelletkachel, warmtepomp, zonnepanelen, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

Tegenwoordig zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welk bedrijf is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan uitstekende service, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Mildam vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval direct de meest voordelig aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij doorzoekt gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die levert in Groningen) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan zeker het filter “duurzame energie”. Of wil jij pakketten van gas en stroom met bijv. groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Uitstekende recensies

Een groeiend aantal huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie wil iedereen. Hiervoor lees je de totale beoordeling en recentelijke reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Veendam.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk dus de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra info omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Veendam kan meteen via internet. Er bestaan hiervoor B2B contracten. De tarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn altijd betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan groter worden op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een stukje van eigen privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Exloo afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemingen gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Veendam gebeurt ook door te kiezen voor “groene” installaties zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Veendam vergelijken Nu een gas & elektra abonnement afsluiten + aanvragen