Gas en licht vergelijken Vasse Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in de energienota. Daarom loont het om te achterhalen welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Vasse vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + energieverbruik in. Dankzij de vergelijker kan je als consument à la minute de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend detecteer je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Vasse [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de belangrijkste voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet middels 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Tubbergen (denk hierbij aan Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Vasse is gewoon mogelijk bij één maatschappij. D.m.v. de energievergelijker detecteer je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check voordelig tarief Energieflex).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Overijssel).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, groen, groen uit NL, grijs, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bereken de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Vasse.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is afdoende in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Essent of Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio? In de volgende lijst tref jij de huidige vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren nogal per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt in de range tussen de €120 en €245. Vlug de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Vasse vegelijken. Onderstaand ontdek je de gemiddelde prijzen voor populaire woningtypes en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Vasse. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Tubbergen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €122,25 €132 €143,25
Tussenwoning €106,75 €141 €153,25 €163,5
Hoekwoning €131,75 €151,75 €169,25 €177,25
2 onder 1 kap €147,5 €167,25 €182,75 €192,25
Vrijstaand €178,5 €198,5 €214,75 €223
Doorsnee €122,25 €146 €158,75 €171,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (denk aan Cogas). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Vaak is zo’n elektriciteitsstoring in no-time beëindigd. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Vasse? Of je nu stroom afneemt bij DELTA en HVC: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota verminderen kan op verschillende manieren. Op deze pagina bekijk jij 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.” Of koop een HR-ketel van Atag, Intergas, Nefit, Remeha of Vaillant.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat meteen door gebruik te maken van onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is niet goedkoop. Tegenwoordig kan je profiteren van allerlei milieuvriendelijke energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Zoals zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtepomp, pelletkachel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Mijdrecht vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan eenvoudig de gunstigste maatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je treft eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Overijssel) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer daarvoor de optie “duurzame energie”. Of willen jullie energiepakketten op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Beste ratings

Een groeiend aantal woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om dit te weten te komen kijk je naar het eindcijfer en actuele reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Vasse.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer dus de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Vasse werkt zonder problemen door het internet. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven zijn uitgesplitst met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn altijd voordeliger dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen flink oplopen in het geval je een boel gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Ewijk afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen kiezen voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Vasse? Dat kan door geld te steken in duurzame installaties zoals biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie van het gas afgaan. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Vasse vergelijken Makkelijk & snel een gas en elektra contract afsluiten + aanvragen