Gas en licht vergelijken Mijdrecht Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gas dat jij gebruikt zie je terug in je energierekening. Daarom is het geen gek idee om te controleren welke energieaanbieder het goedkoopste is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Mijdrecht vergelijken? Voer je adres + verbruik in. Door gebruik te maken van deze website kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Mijdrecht [Update maart 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de allerbelangrijkste voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels één verzamel contract. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom De Ronde Venen (bijv. Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Mijdrecht doe je wel bij één maatschappij. Met behulp van deze website vind jij de voordeligste. Hoe doe ik dit? Doorloop snel de stappen hieronder (of check prijzen vergelijken van Coteq Netbeheer).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Utrecht).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, groen, zon, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Mijdrecht.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit volstaat bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2023

Weet je alles al van NLE, Essent, Greenchoice, Eneco, Pure Energie of ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers? In de volgende lijst achterhaal jij de huidige veel gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen aanmerkelijk per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €110 – €180. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van de vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Mijdrecht vegelijken. Hieronder tref je de modale gas-licht kosten voor enkele type huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Mijdrecht. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio De Ronde Venen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €122,5 €131 €141,25
Tussenwoning €106,25 €139,75 €152,75 €162,75
Hoekwoning €131 €151,25 €166,75 €176,25
2 onder 1 kap €146 €168,25 €183 €192
Vrijstaand €176,5 €199,25 €215,25 €223,5
Standaard €121,75 €147 €159,75 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Meestal is een stroomprobleem in enkele ogenblikken verholpen. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Mijdrecht? Of je nu stroom afneemt bij Eneco of Pure Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand bekijk je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Bijv. “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “De kachel `s nachts uit zetten.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Nefit, Vaillant, Atag of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Deze vind je eenvoudig door middel van ons zoekscript.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Vandaag de dag is er keuzen uit meerdere “groene” installaties die goedkoop verwarmen. Bijv. warmtenet, warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

In ons land kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroom maatschappij moet ik kiezen? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Wil jij graag een goede klantenservice, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Egmond aan Zee vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan moeiteloos de meest voordelig energieleverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij doorzoekt binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (uit Utrecht) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer hiervoor de “duurzame energie” filter. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie.

Goede reviews

Enkele woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en heldere communicatie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je het klantcijfer en recente comments van andere consumenten voor energiebedrijven Mijdrecht.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Overstappen van energie kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk als eerste het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra details aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Mijdrecht kan vlug via de pc. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig scherper dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan groter worden in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van je privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Weurt afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemingen maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Mijdrecht? Doe dit door te gaan voor verantwoorde oplossingen als biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Zodoende draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Mijdrecht vergelijken Eenvoudig een gas & elektra abonnement aanvragen en afsluiten