Gas en licht vergelijken Valthermond Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €110


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Bovenal het gas dat je verstookt kom je weer tegen in je energierekening. Hierom loont het om te analyseren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Valthermond vergelijken? Voer je adres + verbruik in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kan je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref jij nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Valthermond [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest elementaire voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen door middel van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier uit de omgeving Borger-Odoorn (voorbeelden zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Valthermond kan gemakkelijk bij één aanbieder. Dankzij de vergelijker zie je de voordeligste. Hoe dat werkt? Gebruik het 7-stappen model (of bezoek voordelig tarief DELTA).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen, groen uit EU, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Valthermond.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is zat in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall, Eneco of Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Oxxio? In de volgende lijst bekijk jij de scherpe stroom en gas pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren aanzienlijk per woning. De maandelijkse energielasten bedraagt tussen de €115 tot €230. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels onze vergelijker / tools. Vul jouw actuele verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Valthermond vegelijken. Onderstaand vind jij de gemiddelde prijzen voor verschillende klasse woningen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Valthermond. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder vind jij het geschatte energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €121 €130,75 €143
Tussenwoning €107,25 €141,25 €154,5 €163,75
Hoekwoning €132,5 €150,5 €167,25 €177
2 onder 1 kap €145,5 €168,75 €183,5 €193,75
Vrijstaand €178,25 €197,25 €215,25 €223,25
Doorsnee €122,25 €147,5 €160 €171,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (als. Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. Vaak is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren verholpen. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Valthermond? Dit is niet afhankelijk van Huismerk Energie of MAIN Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening beperken is te doen op diverse manieren. Op deze website ontdek je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. O.a. “de verwarming omlaag doen ” en “Een teil gebruiken voor de afwas.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Intergas, Nefit, Vaillant of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie loont! Ga voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat gemakkelijk door het toepassen van onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag kan je profiteren van aantrekkelijke milieuvriendelijke oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Zoals zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In Nederland werken diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij is het beste? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Vind alles uit over energiepakket Midwolde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval à la minute de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Jij detecteert direct de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Drenthe) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan zeker de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende ratings

Een groeiend aantal huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en de laatste recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Valthermond.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Overstappen van energie kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer om die reden de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Valthermond werkt zonder problemen in een online omgeving. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven kun je vinden zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn vaak scherper vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan hoger worden op het moment dat je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een stukje van je privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Eursinge-De-Wolden afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer bedrijven kiezen voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Valthermond? Dat kan door geld te steken in duurzame systemen als zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Zo draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Valthermond vergelijken Vandaag nog een licht & gas abonnement afsluiten + aanvragen