Gas en licht vergelijken Uden Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in jouw energierekening. Hierom is het geen gek idee om te vergelijken welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Uden vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verbruik in. Door middel van deze website kun jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal je snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Uden [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest vitale aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf actief in de buurt van Uden (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Uden kan gelukkig wel bij één leverancier. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker detecteer je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk goedkope tarieven Innova Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen, groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Uden.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Weet je alles al van NLE, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco of Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE? In de volgende lijst achterhaal jij de meest gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren aanzienlijk per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €90 en €175. Vandaag nog jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Uden vegelijken. In onderstaand schema bekijk je aannemelijke gas-licht kosten voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Uden. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder tref jij het verwachte energieverbruik in de regio Uden.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100 €123 €131 €141,75
Tussenwoning €108,25 €138,75 €153 €164
Hoekwoning €131,25 €152,25 €167,25 €177,25
2 onder 1 kap €145,75 €168,5 €184,25 €193,25
Villa €179,5 €198,25 €213,5 €222,75
Gemiddeld €122,75 €147 €160 €170,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Vaak is een stroomprobleem heel erg snel opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Uden? Het maakt niet uit of je zit bij De Vastelastenbond of MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota verminderen kan op verschillende manieren. Op deze pagina tref jij 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Onder andere “led-lampen gebruiken ” en “Laat je warme eten eerst afkoelen voordat je het invriest.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Nefit, Vaillant, Atag of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze vind je binnen no-time middels onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag bestaan er velerlei milieuvriendelijke oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan zonneboiler, infraroodpanelen, warmtenet, zonnepanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Tegenwoordig vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Megchelen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval binnen no-time de scherpste leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je detecteert zonder problemen de goedkoopste aanbieder (die levert in Noord-Brabant) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer hiervoor de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van 0groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Uitstekende klantervaring

Sommige woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het eindcijfer en betrouwbare recensies van afnemers voor energiebedrijven Uden.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Controleer om die reden jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Uden gaat snel via de pc. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De tarieven worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn regelmatig lager dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen toenemen wanneer je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een stukje van je privégebruik kan jij opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Emmer-Compascuum afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Uden? Doe dit door te kiezen voor “groene” installaties als biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie van het gas afgaan. Dus: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Uden vergelijken A la minute een elektra & gas contract aanvragen & afsluiten