Gas en licht vergelijken Ubbena Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas dat je verstookt heeft veel invloed op jouw energierekening. Hierdoor is het geen gek idee om te achterhalen welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. À la minute gas en licht leveranciers in Ubbena vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verbruik in. Dankzij de gaslicht-vergelijker kan je als consument simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal je direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ubbena [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest cruciale voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet op basis van een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf werkzaam rondom Assen (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Ubbena doe je wel bij één aanbieder. Middels gaslichtafsluiten.nl tref je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk goedkope tarieven Greenchoice).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen uit NL, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Ubbena.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is toereikend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Essent, NLE of Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Qurrent? In de opsomming achterhaal je de veel bestelde energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen flink per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt ergens tussen de €90 tot €245. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan via de tariefvergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Ubbena vegelijken. Hieronder achterhaal je de modale energiekosten voor populaire klasse woningen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Ubbena. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder ontdek je het doorsnee- energieverbruik in de regio Assen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €122 €132,25 €142
Tussenwoning €109,5 €139 €153,25 €162,5
Hoekwoning €129,25 €152,5 €168 €177,75
2 onder 1 kap €145 €168,5 €183 €194,5
Landhuis €176,25 €197,5 €215 €222,75
Doorsnee €124 €146 €158,75 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (zoals Westland Infra). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Meestal is zo’n storing in no-time beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Ubbena? Dit is niet afhankelijk van Allure Energie of Vattenfall: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten verminderen kan op verschillende manieren. Op deze website bekijk jij 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “wassen op 30 graden ” en “Het beeldscherm uitzetten als je iets download.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Nefit, Atag, AWB of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij regelt dit à la minute door gebruik te maken van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is niet goedkoop. Op dit moment is er keuzen uit verschillende “groene” oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. O.a. pelletkachel, zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In ons land vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Meerssen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan meteen de gunstigste energieleverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je spot simpelweg de goedkoopste aanbieder (die levert in Drenthe) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem hiervoor het filter “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar pakketten van gas en stroom op basis van bijv. groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Uitstekende reviews

Veel huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en betrouwbare beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Ubbena.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Inspecteer om die reden de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ubbena kan eenvoudig via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn een stuk lager dan die voor consumenten. De compensatie kan flink oplopen op het moment dat je een boel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van je privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Elst afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Ubbena is ook mogelijk door te beleggen in duurzame installaties zoals bijvoorbeeld pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Ubbena vergelijken Nu een stroom en gas abonnement aanvragen en afsluiten