Gas en licht vergelijken Tonden Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gas dat jij gebruikt zie je terug in de energiekosten. Hierdoor is het slim om te bekijken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Tonden vergelijken? Vul jouw locatie & verwachte gas-licht verbruik in. Geholpen door de energievergelijker kun je snel de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk jij probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Tonden [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest elementaire voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via een totaal abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Brummen (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Tonden kan gemakkelijk bij één organisatie. Middels gaslichtafsluiten.nl tref jij de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel het advies van onze experts (of lees verder over elektriciteit van Enduris).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, groen, wind, grijs, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Check de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Tonden.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Essent, Greenchoice, Vattenfall, Eneco, NLE of ENGIE, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl? Hierna vind je onze veel afgesloten pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten variëren wel per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €85 tot €205. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van de contract vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Tonden vegelijken. Via de volgende tabel tref jij mogelijke kosten voor diverse soorten huizen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Tonden. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Brummen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,5 €122,5 €131 €143
Tussenwoning €109,25 €139,75 €154 €165
Hoekwoning €129,5 €150,5 €167,75 €177,5
2 onder 1 kap €144,5 €169 €183,5 €191,75
Landhuis €178,75 €198 €214,25 €222
Modaal €122,5 €144,5 €160,5 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal komt dit door de netbeheerder (bijv. Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. In een doorsnee situatie is zo’n storing binnen een paar minuten weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Tonden? Of je nu klant bent bij Essent of Pure Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder vind je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “een efficiënte douchekop kopen ” en “Gebruik zoveel mogelijk het daltarief, als je gebruikmaakt van een piek- en daltarief.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Vaillant, Nefit, Intergas of AWB.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit à la minute door middel van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig is er keuzen uit meerdere “groene” oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou warmtepomp, zonneboiler, pelletkachel, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk stroombedrijf moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan uitstekende service, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Marijenkampen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval snel de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ontdekt simpelweg de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (uit Gelderland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan zeker het filter “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen als CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL.

Uitstekende ratings

Enkele consumenten gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Daarvoor check je de totale beoordeling en recente reviews van afnemers voor energiebedrijven Tonden.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Inspecteer eerst het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Tonden is meteen in een online omgeving. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn altijd betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan groter worden wanneer je een boel gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van eigen privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Eindhoven afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel bedrijven kiezen voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Tonden gebeurt ook door te kiezen voor duurzame systemen zoals o.a. pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Hierdoor draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Tonden vergelijken Gemakkelijk een licht en gas abonnement afsluiten & aanvragen