Gas en licht vergelijken Tollebeek Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €340


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas dat je verstookt drukt zwaar op de energiekosten. Om die reden is het geen gek idee om na te gaan welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Nu gas en licht leveranciers in Tollebeek vergelijken? Vul jouw locatie + energieverbruik in. Op basis van onze tool kan je als consument vlug de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk jij moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Tollebeek [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest vitale aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. één compleet abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Noordoostpolder (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Tollebeek doen de meesten bij één leverancier. Op basis van gaslichtafsluiten.nl achterhaal je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check elektriciteit van Stedin).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Flevoland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, groen, wind, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Tollebeek.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is passend in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Eneco, Essent, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice of Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie? In de kolommen hierna bekijk jij een aantal top gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren aanmerkelijk per gezin. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €105 tot €205. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van de tariefvergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Tollebeek vegelijken. In het schema hieronder vind je geschatte tarieven voor populaire type huizen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Tollebeek. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder tref je het verwachte energieverbruik in de regio Noordoostpolder.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €121,5 €130,5 €142
Tussenwoning €107,25 €141,5 €155,5 €165,5
Hoekwoning €130,25 €151,25 €169,5 €179
2 onder 1 kap €145,75 €168 €181,75 €193,25
Bungalow €178,5 €200 €214,25 €224,5
Doorsnee €121,75 €145,75 €159,5 €171

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (o.a. Liander). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. In een doorsnee situatie zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Tollebeek? Dit is niet afhankelijk van De Vastelastenbond en/of UnitedConsumers: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina ontdek je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “een goede thermoskan gebruiken ” en “Niet een te grote pan gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Vaillant, Nefit, AWB of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij moeiteloos via onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Vandaag de dag zijn er verschillende milieuvriendelijke installaties die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld warmtepomp, warmtenet, zonneboiler, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Nederland zijn er verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag een goede klantenservice, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Mariënvelde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan vlug de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je treft gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Flevoland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Of willen jullie gas licht contracten op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Hoogste ratings

Enkele mensen willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en transparantie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar de totale beoordeling en recentelijke meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Tollebeek.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk als eerste de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Tollebeek gaat zonder problemen via internet. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn aanzienlijk voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan flink oplopen in het geval je een hoop gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een stukje van het privégebruik kan men als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Eijsden afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Tollebeek is ook mogelijk door te kiezen voor milieuvriendelijke installaties zoals infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Tollebeek vergelijken Snel online een gas & licht abonnement afsluiten & aanvragen