Gas en licht vergelijken Tolbert Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Voornamelijk het gasverbruik zie je terug in de energiekosten. Vandaar loont het om te achterhalen welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Meteen gas en licht leveranciers in Tolbert vergelijken? Vul jouw locatie + verbruik in. Door middel van deze website kan jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref jij vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Tolbert [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest elementaire voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Leek (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Tolbert is gewoon mogelijk bij één partij. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl achterhaal jij de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het 7-stappen model (of bezoek elektriciteit van Vrijopnaam).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, wind, grijs, zon, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Tolbert.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water registreer je bij MijnAansluiting. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is genoeg bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Eneco, NLE of Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, ENGIE? Onderstaand bekijk je de top gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen wel per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt in de range tussen de €105 tot €240. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Tolbert vegelijken. In de tabel zie je geschatte energiekosten voor diverse type huizen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Tolbert. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In onderstaand schema vind jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Leek.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €122,5 €131,25 €142,75
Tussenwoning €106,25 €141 €154,75 €165,5
Hoekwoning €132,5 €149,25 €168,75 €176,5
2 onder 1 kap €147,5 €168,75 €183,25 €193,25
Bungalow €177 €199,25 €212,5 €223,5
Modaal €122 €147 €160 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Gebruikelijk zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel beëindigd. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Tolbert? Dit is niet afhankelijk van Greenchoice of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna vind je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijv. “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Let op het energieverbruik als je een (nieuwe) droger koopt.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Vaillant, Nefit, Atag of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Bestel een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat regel je meteen door het toepassen van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Tegenwoordig bestaan er interessante milieuvriendelijke oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld pelletkachel, warmtepomp, zonneboiler, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Op dit moment hebben we een hele scala aan aanbieders van gas en elektra. Welke stroomleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Mariaparochie vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan moeiteloos de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij bekijkt vlug de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Groningen) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan uiteraard de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie gas + stroom pakketten met bronnen als CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Hoogste beoordeling

Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Om dit te weten te komen check je het cijfer en recente recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Tolbert.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer daarom de einddatum van je contract. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Tolbert gaat nu via de pc. Daarvoor zijn B2B contracten. De prijzen vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn een stuk lager dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen toenemen op het moment dat je een heleboel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Een stukje van je privégebruik kan jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Egmond aan Zee afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Tolbert kan natuurlijk door te investeren in groene installaties zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Zo draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Tolbert vergelijken Simpel een gas & stroom abonnement afsluiten & aanvragen