Gas en licht vergelijken Tjerkwerd Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energienota. Daarom is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vlug gas en licht leveranciers in Tjerkwerd vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & geschatte verbruik in. Op basis van gaslichtafsluiten.nl kan je direct de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind jij moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Tjerkwerd [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de basis voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf werkzaam rondom Súdwest-Fryslân (denk hierbij aan Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Tjerkwerd doen de meesten bij één aanbieder. Door middel van onze tool zie je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het advies van onze experts (of lees verder over elektriciteit van UnitedConsumers).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, zon, groen uit NL, groen, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Tjerkwerd.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket volstaat bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE of Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Oxxio? In de opsomming bekijk jij onze kwalitatieve energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren enorm per huis. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €80 tot €220. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Tjerkwerd vegelijken. Via de volgende tabel bekijk je geschatte prijzen voor veel voorkomende woningtypes en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Tjerkwerd. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna vind je het gemiddelde energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €122,5 €132,75 €142,5
Tussenwoning €107,75 €139,25 €154,75 €164,75
Hoekwoning €130,75 €152,25 €167,75 €177,25
2 onder 1 kap €146 €168,25 €182,75 €194
Vrijstaand €177 €200,5 €214,25 €222,25
Modaal €121,5 €145,5 €159,25 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren beëindigd. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Tjerkwerd? Dit is niet afhankelijk van Fenor en/of Leon Zeewolde: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie minimaliseren kan op verschillende manieren. Op deze website achterhaal je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “een programmeerbare thermostaat ” en “Je eten in de koelkast laten ontdooien.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Vaillant, Atag, Intergas of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Jij zoekt dat eenvoudig op basis van onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag kan je profiteren van verschillende milieuvriendelijke producten waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment hebben we een hele scala aan aanbieders van stroom en gas. Welke stroomaanbieder moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Maria Hoop vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan onmiddellijk de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ontdekt vlug de goedkoopste aanbieder (actief in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan zeker als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Goede reviews

Opvallend veel huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en heldere communicatie is onmisbaar. Om hier achter te komen raadpleeg je het klantcijfer en actuele recensies van afnemers voor energiebedrijven Tjerkwerd.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer altijd het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Tjerkwerd gaat snel in een online omgeving. Daarvoor zijn B2B contracten. De kosten kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn altijd voordeliger dan de particuliere tarieven. De korting kan groter worden wanneer je veel gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een deel van je privégebruik kan men aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Egchel afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemingen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Tjerkwerd gebeurt ook door een belang te nemen in groene systemen als infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Zo draagt iedereen bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Tjerkwerd vergelijken Vandaag nog een gas en elektra contract afsluiten & aanvragen