Gas en licht vergelijken Tjalleberd Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het verstookte gas kom je weer tegen in de energiekosten. Daarom is het geen gek idee om te vergelijken welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Snel gas en licht leveranciers in Tjalleberd vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook geschatte verbruik in. Dankzij onze tool kan jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend detecteer je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Tjalleberd [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest elementaire voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen aan de hand van 1 combinatie abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf in de provincie Heerenveen (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Tjalleberd kan gemakkelijk bij één organisatie. Door gebruik te maken van de energievergelijker ontdek je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over elektriciteit van Qurrent).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, groen uit NL, grijs, wind, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Tjalleberd.

Nieuwbouw? Gas water en stroom kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is voldoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij NLE, Greenchoice, Essent, Eneco, Vattenfall of ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Qurrent? Onderstaand vind je de huidige top energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen aanmerkelijk per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €115 en €180. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via de vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Tjalleberd vegelijken. In onderstaand schema achterhaal jij de doorsnee energiekosten voor populaire woningtypes en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Tjalleberd. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema vind jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Heerenveen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €120,75 €132,25 €141,25
Tussenwoning €108,75 €138,25 €154 €163,25
Hoekwoning €130,75 €151 €168,5 €177
2 onder 1 kap €147 €170,25 €182,75 €191,75
Villa €177,75 €200,25 €215 €221,5
Standaard €122,5 €146,25 €160,75 €168,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Cogas). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. In een doorsnee situatie is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Tjalleberd? Of je nu stroom afneemt bij Allure Energie of Qwint: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna achterhaal je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Plaats je boiler, geiser of ketel op een zo strategisch mogelijke plek.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Vaillant, Atag, AWB of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je eenvoudig door gebruik te maken van onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Op dit moment is er keuzen uit diverse “groene” producten die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou zonnepanelen, biomassaketel, warmtenet, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Holland zien we steeds meer aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Maren-Kessel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan onmiddellijk de scherpste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je detecteert snel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (werkzaam in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer hiervoor als bron “duurzame energie”. Of willen jullie stroom en gascontracten op basis van bronnen zoals zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Beste recensies

Enkele huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en heldere communicatie zijn belangrijk. Daarvoor kan je kijken naar het cijfer en nieuwe reviews van klanten voor energiebedrijven Tjalleberd.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Analyseer als eerste jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Tjalleberd kan snel via internet. Je kunt kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn doorgaans lager dan die voor consumenten. De bonus kan sterk oplopen als je een boel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een stukje van eigen privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Eexterveenschekanaal afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Tjalleberd? Dat kan door te kiezen voor “groene” installaties als infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Tjalleberd vergelijken Simpel een licht en gas abonnement afsluiten en aanvragen