Gas en licht vergelijken Terwispel Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het verstookte gas heeft veel invloed op je energierekening. Daarom is het verstandig om te controleren welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Terwispel vergelijken? Vul postcode + huisnummer en geschatte verbruik in. Middels deze website kan je als consument gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap zie je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Terwispel [Update september 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest elementaire voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één compleet abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Opsterland (denk hierbij aan Waternet). Gas en licht afsluiten in Terwispel doe je wel bij één aanbieder. D.m.v. de vergelijker tref je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over elektriciteit van Eneco).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, wind, grijs, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Bereken het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Terwispel.

Nieuwbouw? Gas water en stroom aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is zat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten september 2023

Ben je al bekend met Eneco, Pure Energie, NLE, Vattenfall, Greenchoice of Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Qurrent? Hieronder detecteer je onze veel gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren behoorlijk per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €105 en €250. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Terwispel vegelijken. Onderstaand detecteer je mogelijke kosten voor diverse soorten woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Terwispel. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In onderstaand schema bekijk je het gemiddelde energieverbruik in de regio Opsterland.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €120,25 €131 €140,75
Tussenwoning €109,5 €138,75 €154,25 €163,25
Hoekwoning €132,25 €151,75 €167,75 €179
2 onder 1 kap €145 €168,5 €184 €191,5
Bungalow €178 €200 €213 €224
Standaard €123,25 €144,5 €158,5 €171,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Westland Infra). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Meestal is een stroomprobleem heel erg snel weggewerkt. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Terwispel? Of je nu klant bent bij Huismerk Energie of Vrijopnaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder achterhaal je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Draai geen warm programma als dit niet nodig is.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Atag, Nefit, Intergas of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij snel d.m.v. onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Heden ten dage kun jij gebruik maken van veel duurzame installaties die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Maasbommel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval moeiteloos de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je vindt snel de goedkoopste aanbieder van gas licht (die levert in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten met bijvoorbeeld groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie.

Beste recensies

Een groeiend aantal huizenbezitters willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Daarvoor kijk je naar het eindcijfer en actuele beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Terwispel.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer daarom het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Terwispel kan nu online. We zien steeds meer B2B contracten. De prijzen kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig voordeliger dan die voor consumenten. Kortingen kunnen hoger worden zodra je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een deel van je privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Eelderwolde afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen kiezen voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Terwispel kan natuurlijk door te kiezen voor milieuvriendelijke producten zoals pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Terwispel vergelijken Makkelijk & snel een gas & stroom abonnement aanvragen & afsluiten