Gas en licht vergelijken Maasbommel Nu leveranciers vergelijken en bespaar €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het verstookte gas heeft veel invloed op de energiekosten. Om die reden loont het om na te gaan welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Maasbommel vergelijken? Voer je adres plus geschatte verbruik in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kan je nu de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal jij à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Maasbommel [Update februari 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest belangrijke aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de regio West Maas en Waal (denk hierbij aan Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Maasbommel is gewoon mogelijk bij één partij. Met behulp van de energievergelijker bekijk je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek overstappen naar RENDO Netwerken).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Gelderland).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, wind, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Kies de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Maasbommel.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit is toereikend bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ben je al bekend met Essent, Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall of Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers? In de opsomming tref jij een aantal scherpe energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen behoorlijk per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €85 en €240. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Maasbommel vegelijken. In de tabel tref je aannemelijke energiekosten voor veel voorkomende type huizen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Maasbommel. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna tref je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio West Maas en Waal.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €121 €130,5 €141,25
Tussenwoning €109 €139 €152,75 €164,25
Hoekwoning €130 €149,5 €167,25 €178,5
2 onder 1 kap €146,5 €168,25 €183 €191,5
Bungalow €176,5 €200,25 €212,25 €221,25
Gemiddeld €121,5 €146 €161,25 €168,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Normaal zijn elektriciteitsstoringen in no-time verholpen. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Maasbommel? Het maakt niet uit of je zit bij Engie of Innova Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website tref jij 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Voorbeelden zijn “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “De vriezer niet te dicht tegen de muur aanzetten.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Intergas, Vaillant, Atag of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Dat regel je ogenblikkelijk op basis van onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is gewoon duur. Op het ogenblik bestaan er verschillende milieuvriendelijke systemen waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In Holland heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Dongen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan gemakkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je treft probleemloos de goedkoopste aanbieder (actief in Gelderland) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer hiervoor de optie “duurzame energie”. Of wil jij gas en elektra abonnementen met bijvoorbeeld zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Uitstekende waardering

Een groeiend aantal contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je het klantcijfer en recentelijke meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Maasbommel.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen van energie kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check altijd jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Maasbommel is direct in een online omgeving. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn altijd goedkoperdan die voor consumenten. De compensatie kan groter worden in het geval je een boel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een deel van eigen privégebruik kan je aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Walem afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: zakelijke klanten gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Maasbommel is ook mogelijk door te investeren in duurzame producten zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Hierdoor draagt iedereen bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Maasbommel vergelijken Snel online een gas & stroom abonnement afsluiten + aanvragen