Gas en licht vergelijken Tersoal Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Met name het gasverbruik drukt zwaar op de energienota. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Tersoal vergelijken? Vul jouw locatie plus verbruik in. Middels de gaslicht-vergelijker kan jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal je vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Tersoal [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest vitale aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier in de provincie Súdwest-Fryslân (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Tersoal doen de meesten bij één organisatie. Aan de hand van de vergelijker zie je het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over elektriciteit van E.ON).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, wind, groen uit NL, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Tersoal.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Eneco, Vattenfall, NLE, Essent, Pure Energie of Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio? In de opsomming zie je de scherpe stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen flink per woning. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €80 tot €210. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van onze handige energievergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Tersoal vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal jij de modale kosten voor verschillende soorten woningen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Tersoal. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel bekijk je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €120,5 €130,5 €142,75
Tussenwoning €108 €139 €155 €163
Hoekwoning €130,75 €150 €166,5 €177,5
2 onder 1 kap €145,75 €169,25 €184,5 €192,5
Landhuis €178,75 €198,75 €215,5 €221,25
Standaard €122 €144,5 €158,5 €169

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. In een doorsnee situatie is zo’n storing in no-time beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Tersoal? Dit is nooit exclusief te wijten aan E.ON of Powerpeers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder achterhaal je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Bijv. “een goede thermoskan gebruiken ” en “Geen tweede koelkast gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Atag, Nefit, AWB of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat moeiteloos middels onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Heden ten dage is er keuzen uit velerlei duurzame energiebronnen die op lage kosten draaien. O.a. warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

Tegenwoordig zien we steeds meer leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Maartensdijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan direct de gunstigste maatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij doorzoekt zonder problemen de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die werken in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem dan natuurlijk het filter “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten met bijvoorbeeld groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende reviews

Sommige woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en heldere communicatie zijn belangrijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt het cijfer en recentelijke meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Tersoal.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Bekijk om die reden de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Tersoal gaat eenvoudig via de pc. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn vaak goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen groter worden als je meer gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het aandeel van het privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Eelde afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer ondernemingen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Tersoal is ook mogelijk door te investeren in duurzame oplossingen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten Tersoal vergelijken Zonder moeite een elektra en gas abonnement aanvragen & afsluiten