Gas en licht vergelijken Eelde Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het verstookte gas zie je terug in je energierekening. Daarom is het verstandig om na te gaan welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Eelde vergelijken? Geef je woongegevens en geschatte verbruik in. Middels de vergelijker kan je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna detecteer je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eelde [Update september 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest vitale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier uit de omgeving Tynaarlo (dit zijn organisaties als Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Eelde doe je wel bij één organisatie. Middels de vergelijker tref jij de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk DELTA aanbieding).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, zon, wind, groen, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Selecteer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op de woning. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Eelde.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten september 2023

Weet je alles al van Eneco, Greenchoice, Pure Energie, NLE, Essent of Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE? In de opsomming vind je de huidige scherpe energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen behoorlijk per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €115 en €240. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Eelde vegelijken. In de tabel bekijk jij geschatte tarieven voor populaire woningtypes en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Eelde. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Tynaarlo.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €120,75 €131,5 €142,25
Tussenwoning €107 €138,5 €152,75 €162,25
Hoekwoning €129,75 €150 €167,5 €177
2 onder 1 kap €146,5 €167,5 €182,75 €193
Vrijstaand €177,25 €198,5 €215,25 €224,5
Doorsnee €121,5 €147,25 €160 €168,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaliter is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Enduris). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Door de bank genomen zijn stroomproblemen in no-time verholpen. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Eelde? Dit is niet afhankelijk van Eneco en UnitedConsumers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten beperken kan op verschillende manieren. Op deze website tref je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijv. “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “De verwarming uitzetten in kamers die waar je weinig komt.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Atag, Vaillant, Intergas of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je moeiteloos door middel van onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Vandaag de dag kan je profiteren van velerlei milieuvriendelijke energiebronnen die op lage kosten draaien. Neem nou pelletkachel, warmtepomp, biomassaketel, infraroodpanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In Holland kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Wageningen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan zonder problemen de meest voordelig energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste maatschappij (die levert in Drenthe) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten met bijv. groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Hoogste beoordeling

Steeds meer woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en betrouwbare informatie wil iedereen. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt het eindcijfer en de laatste beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Eelde.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer daarom de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eelde gaat à la minute in een online omgeving. Er zijn flink wat B2B contracten. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn regelmatig voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan hoger worden wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een deel van je privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Nutter afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Eelde? Dat kan door geld te steken in “groene” installaties zoals o.a. biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Zo draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Eelde vergelijken Vandaag nog een gas & licht contract aanvragen + afsluiten