Gas en licht vergelijken Teroele Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gas kom je weer tegen in jouw energienota. Hierom is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Teroele vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruiksgegevens in. Door middel van de gaslicht-vergelijker kan je als consument nu de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Teroele [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest belangrijke voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels een totaal abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio De Friese Meren (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Teroele doe je wel bij één bedrijf. Geholpen door de gaslicht-vergelijker ontdek je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik de stappen hieronder (of check elektriciteit van De Vastelastenbond).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen, grijs, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Kies de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Teroele.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket volstaat bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Essent, Greenchoice, Vattenfall, NLE, Pure Energie of Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl? In de opsomming tref je de huidige veel gekozen energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren aanzienlijk per woning. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €80 en €175. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met de contract vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Teroele vegelijken. Via de volgende tabel detecteer je de doorsnee energiekosten voor populaire soorten woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Teroele. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema detecteer je een inschatting van het energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €122,25 €130,5 €141
Tussenwoning €106,75 €138,75 €154,75 €163,75
Hoekwoning €131,5 €149,5 €166,75 €179,25
2 onder 1 kap €147,5 €167,25 €181,75 €193,25
Bungalow €178,75 €198,25 €212,75 €222
Doorsnee €122,5 €147 €159,75 €169,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Gebruikelijk is zo’n storing binnen enkele uren beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Teroele? Of je nu klant bent bij De Vastelastenbond en MAIN Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder vind jij aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Zoals “let op het energielabel ” en “Let goed op het energieverbruik als je een (nieuwe) koelkast koopt.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Atag, Vaillant, Nefit of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Selecteer een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit meteen door gebruik van onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van veel verantwoorde producten die op lage kosten draaien. O.a. biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In ons land zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder is het beste? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Maarn vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval binnen no-time de gunstigste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij spot onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Friesland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan de “duurzame energie” filter. Of willen jullie gas + stroom pakketten met bronnen als CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Hoogste ratings

Opvallend veel consumenten gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is wenselijk. Daarvoor kan je kijken naar het cijfer en recente beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Teroele.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Controleer dus de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende info inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Teroele kan nu in een online omgeving. We zien steeds meer speciale zakelijke abonnementen. De kosten worden omschreven in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn regelmatig gunstiger dan die voor consumenten. Kortingen kunnen sterk oplopen wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van het privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Eede afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemingen willen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Teroele? Doe dit door te investeren in duurzame producten als zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Op deze manier draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Teroele vergelijken Simpel een gas & elektra contract aanvragen & afsluiten