Gas en licht vergelijken Eede Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in de energiekosten. Om die reden is het goed om te vergelijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Eede vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & geschatte verbruik in. Door middel van de vergelijker kan je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind jij à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eede [Update maart 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest onmisbare aansluitingen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf in de regio Sluis (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Eede doen de meesten bij één partij. Op basis van onze tool zie je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek Clean Energy aanbieding).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Zeeland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (wind, groen uit NL, groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Calculeer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Eede.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit regel je via MijnAansluiting. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is afdoende in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2023

Wil jij graag bij NLE, Pure Energie, Essent, Greenchoice, Vattenfall of Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie? In de kolommen hierna achterhaal jij de vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren behoorlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €90 tot €195. Snel de gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Eede vegelijken. Onderstaand tref jij geschatte gas-licht kosten voor diverse klasse woningen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Eede. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand achterhaal jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Sluis.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,25 €121,5 €132 €141,75
Tussenwoning €107,75 €140 €152,75 €162,5
Hoekwoning €131 €152 €169 €177,25
2 onder 1 kap €146 €168,75 €183,5 €192,75
Landhuis €178,25 €197,25 €212,5 €221,5
Modaal €121,75 €147,25 €160,5 €169,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Gewoonlijk is een stroomprobleem binnen een paar minuten beëindigd. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Eede? Dit is niet afhankelijk van Allure Energie of Qwint: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota minimaliseren kan op verschillende manieren. Bijgaand bekijk je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Opties zijn “meer truien en dekens gebruiken ” en “Zorg dat de was die je strijkt niet te droog wordt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Atag, Vaillant, AWB of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Neem een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij direct d.m.v. onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik zijn er velerlei milieuvriendelijke oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel, infraroodpanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

In ons land hebben we een hele scala aan aanbieders van gas en elektra. Welke energiemaatschappij is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Wagenberg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval vlug de meest voordelig maatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Zeeland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar energiepakketten op basis van 0groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU.

Uitstekende beoordeling

Steeds meer Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om hier achter te komen check je de gemiddelde cijfers en recente beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Eede.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Controleer als eerste jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eede werkt meteen online. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De kosten vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn vaak goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan sterk oplopen wanneer je een heleboel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een deel van je privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Nunspeet afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke klanten zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Eede? Dat kan door te gaan voor groene oplossingen zoals pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Eede vergelijken Zonder moeite een licht en gas contract aanvragen & afsluiten