Gas en licht vergelijken Termunten Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gas dat je verstookt kom je weer tegen in de energienota. Daarom is het verstandig om te bekijken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Termunten vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verbruik in. Op basis van deze website kan je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal jij à la minute de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Termunten [Update juli 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest essentiële voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier werkzaam rondom Delfzijl (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Termunten doe je wel bij één partij. D.m.v. onze tool achterhaal jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over elektriciteit van Allure Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, zon, groen uit EU, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Kies het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Termunten.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is afdoende bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, NLE, Essent, Pure Energie, Vattenfall of Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Oxxio? In de kolommen hierna tref jij de huidige populaire energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen wel per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt in de range tussen de €80 – €195. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Termunten vegelijken. Onderstaand achterhaal je de doorsnee tarieven voor diverse woningtypes en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Termunten. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder detecteer je het verwachte energieverbruik in de regio Delfzijl.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €121,75 €131,75 €142
Tussenwoning €107,25 €141,25 €153,25 €164,75
Hoekwoning €131,75 €151,25 €168 €179,25
2 onder 1 kap €145,75 €167,25 €181,75 €192
Landhuis €177,25 €197,25 €214,5 €222,25
Modaal €123 €146 €159,25 €169,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. In een doorsnee situatie is zo’n storing in enkele ogenblikken beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Termunten? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energiedirect.nl of Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren is te doen op diverse manieren. Bijgaand tref je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Opties zijn “een efficiënte douchekop kopen ” en “Zorg ervoor dat je de condensator van de vriezer regelmatig schoon maakt.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Atag, Vaillant, AWB of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Neem kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je meteen door gebruik van onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Op dit moment kun jij gebruik maken van aantrekkelijke groene energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Zoals infraroodpanelen, biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomleverancier is het beste? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Luyksgestel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan à la minute de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas licht (uit Groningen) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer daarvoor als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijvoorbeeld zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Goede recensies

Sommige consumenten gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om hier achter te komen check je het eindcijfer en actuele meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Termunten.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer hierom het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra info aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Termunten werkt moeiteloos door het internet. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven kun je vinden met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn doorgaans gunstiger dan die voor consumenten. Het voordeel kan toenemen als je een boel gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een stukje van eigen privégebruik kan je aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Edam afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Termunten is ook mogelijk door te kiezen voor “groene” systemen zoals o.a. infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie van het gas afgaan. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Termunten vergelijken Gemakkelijk een elektra en gas contract aanvragen & afsluiten