Gas en licht vergelijken Ter Idzard Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Hoofdzakelijk het gas beïnvloedt jouw energiekosten. Hierom is het goed om na te gaan welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Ter Idzard vergelijken? Voer je adres plus verbruik in. Door gebruik te maken van deze website kun jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Hierna zie je à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ter Idzard [Update juli 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest vitale aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een alles-in-één pakket. Water krijg je van een specifieke waterleverancier uit de omgeving Weststellingwerf (bijv. Oasen). Gas en licht afsluiten in Ter Idzard doen de meesten bij één bedrijf. Met behulp van de gaslicht-vergelijker achterhaal jij de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met de stappen hieronder (of check gas van Stedin).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, wind, co2 gecompenseerd, zon, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Check de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Ter Idzard.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is passend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, Eneco, Greenchoice, NLE, Pure Energie of Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio? In de opsomming bekijk je een aantal veel bestelde gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren behoorlijk per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €110 tot €220. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Ter Idzard vegelijken. Via de volgende tabel detecteer je de doorsnee tarieven voor populaire type huizen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Ter Idzard. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder zie je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Weststellingwerf.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €120,25 €131 €140,5
Tussenwoning €109 €139,75 €152,75 €165,5
Hoekwoning €131,75 €152,25 €169 €178,25
2 onder 1 kap €144,5 €168,75 €182 €194,5
Landhuis €179,5 €199,5 €215,5 €223
Standaard €122,5 €146,75 €160 €169

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Gewoonlijk zijn stroomproblemen heel erg snel opgelost. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Ter Idzard? Het maakt niet uit of je zit bij E.ON of Leon Zeewolde: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie minimaliseren kan op verschillende manieren. Hieronder achterhaal je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Je CV-pomp een stuk lager zetten.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Atag, Intergas, AWB of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit eenvoudig middels onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Heden ten dage zijn er diverse milieuvriendelijke systemen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld pelletkachel, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In ons land vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energiemaatschappij is voor jou geschikt? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Lutjebroek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan vandaag nog de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je treft direct de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van bijv. groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende ratings

Een groeiend aantal huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en transparantie is wenselijk. Om dit te weten te komen check je de gemiddelde cijfers en betrouwbare meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Ter Idzard.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer om die reden het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ter Idzard werkt onmiddellijk door het internet. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De kosten zijn uitgesplitst met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn een stuk voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen sterk oplopen in het geval je een heleboel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een stukje van eigen privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Easterwierrum afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Ter Idzard? Doe dit door een belang te nemen in “groene” producten zoals bijvoorbeeld zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Ter Idzard vergelijken Direct een stroom en gas abonnement afsluiten en aanvragen