Gas en licht vergelijken Easterwierrum Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt je energierekening. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te zien welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Easterwierrum vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruiksgegevens in. Op basis van de energievergelijker kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal je snel de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Easterwierrum [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van een totaal abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Littenseradiel (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Easterwierrum kan gemakkelijk bij één bedrijf. Aan de hand van deze website tref jij het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Gebruik de stappen hieronder (of check Enexis variabel tarief).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, co2 gecompenseerd, grijs, groen uit EU, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Easterwierrum.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is afdoende bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Essent, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Pure Energie of Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Oxxio? In de volgende lijst tref je actuele populaire stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren wel per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €75 tot €160. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met de vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Easterwierrum vegelijken. In het schema hieronder vind jij de modale tarieven voor populaire soorten huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Easterwierrum. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna zie je een inschatting van het energieverbruik in de regio Littenseradiel.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €121,75 €131,5 €142,25
Tussenwoning €107,25 €139,5 €153,25 €163,75
Hoekwoning €129,25 €152 €168,25 €178,25
2 onder 1 kap €144,75 €169 €183 €191,5
Vrijstaand €179 €199 €213,5 €222,25
Standaard €122 €145,25 €161 €169,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Enexis). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Normaal is een stroomprobleem binnen enkele uren weggewerkt. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Easterwierrum? Of je nu klant bent bij Anode Energie en UnitedConsumers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand vind je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Onder andere “neem een waterbespaarder ” en “Maak van je koelkast geen iglo.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Atag, AWB, Intergas of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit binnen no-time door gebruik van onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage is er keuzen uit diverse verantwoorde producten die op lage kosten draaien. Denk aan biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomaanbieder is het beste? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag uitstekende service, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Waalre vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval onmiddellijk de scherpste leverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je detecteert nu de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Friesland) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan zeker de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen als groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Beste klantervaring

Opvallend veel huishoudens hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en transparantie is wenselijk. Daarvoor raadpleeg je het cijfer en actuele beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Easterwierrum.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Controleer als eerste jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Easterwierrum is onmiddellijk door het internet. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn aanzienlijk voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan groter worden als je een heleboel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van je privégebruik kan men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Noordwijk afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Easterwierrum? Doe dit door een belang te nemen in verantwoorde installaties als infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Easterwierrum vergelijken Simpel een stroom & gas abonnement afsluiten en aanvragen