Gas en licht vergelijken Ten Boer Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas zie je terug in je energierekening. Hierom is het goed om te checken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Ten Boer vergelijken? Geef je woongegevens plus energieverbruik in. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker kan je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk je à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ten Boer [Update maart 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de belangrijkste aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels 1 combinatie abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf in de provincie Ten Boer (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Ten Boer kan gemakkelijk bij één maatschappij. Aan de hand van deze website ontdek je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check gas van Qurrent).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU, zon, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Ten Boer.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektriciteit en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is afdoende bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor Eneco, Vattenfall, NLE, Essent, Pure Energie of Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Qurrent? Onderstaand bekijk jij de huidige scherpe gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen wel per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €115 en €165. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Ten Boer vegelijken. Onderstaand achterhaal je geschatte prijzen voor populaire soorten huizen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Ten Boer. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel vind jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Ten Boer.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €121,5 €133,5 €143,5
Tussenwoning €109,25 €140,5 €153,25 €162,25
Hoekwoning €131,25 €151,75 €166,25 €177,75
2 onder 1 kap €145,75 €168,75 €183,75 €194,25
Bungalow €176,25 €199 €213,5 €221,5
Standaard €124 €144,5 €159,25 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Enexis). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Gebruikelijk is zo’n storing in no-time gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Ten Boer? Of je nu stroom afneemt bij Huismerk Energie en/of Vattenfall: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening verminderen is te doen op diverse manieren. Op deze pagina vind je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “led-lampen gebruiken ” en “Zo min mogelijk een elektrische kachel gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Intergas, Nefit, AWB of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie kan snel uit! Bestel kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Jij regelt dit vlug door middel van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van allerlei milieuvriendelijke producten die goedkoop verwarmen. O.a. pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan uitstekende service, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Losdorp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan moeiteloos de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je spot snel de goedkoopste leverancier (werkzaam in Groningen) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie stroom en gascontracten met bronnen als zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Veel Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en heldere communicatie is onmisbaar. Hiervoor raadpleeg je de gemiddelde cijfers en recentelijke meningen van klanten voor energiebedrijven Ten Boer.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Controleer hierom de einddatum van je contract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ten Boer kan ogenblikkelijk via de pc. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn vaak betaalbaarder dan de particuliere tarieven. De korting kan hoger worden als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een deel van het privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Dussen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: bedrijven gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Ten Boer kan natuurlijk door te gaan voor “groene” systemen zoals zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Ten Boer vergelijken Moeiteloos een elektra & gas abonnement afsluiten en aanvragen