Gas en licht vergelijken Losdorp Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas dat je verstookt kom je weer tegen in jouw energierekening. Om die reden is het goed om te bekijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Direct gas en licht leveranciers in Losdorp vergelijken? Voer je adres + verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van deze website kun jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind jij ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Losdorp [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de belangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via een totaal abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf werkzaam rondom Delfzijl (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Losdorp kan gemakkelijk bij één leverancier. Op basis van de gaslicht-vergelijker achterhaal je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over overstappen naar HVC).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Groningen).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU, zon, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Kies de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Losdorp.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket voldoet bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij NLE, Vattenfall, Essent, Pure Energie, Greenchoice of Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent? Hierna bekijk je onze vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen flink per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €120 – €175. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan via de vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Losdorp vegelijken. In onderstaand schema achterhaal je aannemelijke tarieven voor verschillende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Losdorp. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel detecteer je het doorsnee- energieverbruik in de regio Delfzijl.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €122 €131,75 €142,75
Tussenwoning €108 €140,5 €153 €163,5
Hoekwoning €132,25 €150,75 €167 €176,5
2 onder 1 kap €144,5 €169,25 €182,25 €191,5
Bungalow €177,25 €197,25 €213,25 €223
Modaal €121,75 €145,25 €160 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel komt dit door de netbeheerder (bijv. Enexis). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Door de bank genomen is een stroomprobleem binnen een paar minuten verholpen. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Losdorp? Of je nu stroom afneemt bij Anode Energie of HVC: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening verminderen kan op verschillende manieren. Hieronder zie je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. O.a. “een programmeerbare thermostaat ” en “De warme kraan niet onnodig laten lopen.” Of koop een HR-ketel van Intergas, AWB, Vaillant, Remeha of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Neem een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat snel door gebruik te maken van onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment kan je profiteren van velerlei verantwoorde producten die op lage kosten draaien. Zoals pelletkachel, zonneboiler, warmtenet, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Diepenveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval meteen de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij bekijkt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Groningen) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem hiervoor de “duurzame energie” bron. Of willen jullie pakketten van gas en stroom op basis van o.a. zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Uitstekende ratings

Een deel van de contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om hier achter te komen lees je het cijfer en betrouwbare recensies van klanten voor energiebedrijven Losdorp.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Analyseer daarom de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Losdorp gaat à la minute via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans lager dan die voor consumenten. Het voordeel kan hoger worden wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van het privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Vrouwenpolder afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemers hebben interesse in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Losdorp? Doe dit door te gaan voor groene energiebronnen zoals infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Zo draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Losdorp vergelijken Eenvoudig een stroom en gas abonnement afsluiten en aanvragen