Gas en licht vergelijken t Haantje Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op je energierekening. Daarom loont het om na te gaan welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in t Haantje vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verbruiksgegevens in. Met behulp van de energievergelijker kan jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Naderhand detecteer je binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in t Haantje [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest cruciale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels een totaal abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier actief in de buurt van Coevorden (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in t Haantje doen de meesten bij één maatschappij. D.m.v. onze tool vind je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek gas van HVC).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, co2 gecompenseerd, groen uit NL, grijs, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Kies het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in t Haantje.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor stroom is voldoende in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Essent, NLE, Pure Energie, Greenchoice, Eneco of Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Powerpeers? In de volgende lijst vind je diverse vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen behoorlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €115 tot €210. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat kan middels onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen t Haantje vegelijken. In de tabel detecteer je mogelijke gas-licht kosten voor veel voorkomende type huizen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in t Haantje. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel zie je het doorsnee- energieverbruik in de regio Coevorden.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €121,75 €133,25 €143,25
Tussenwoning €107,25 €141,25 €153,75 €162,25
Hoekwoning €130,5 €152,5 €168,25 €176,5
2 onder 1 kap €146,25 €170 €184 €193,25
Landhuis €177,75 €197,25 €212,25 €222,25
Modaal €123,5 €147 €161,5 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Westland Infra). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud en reconstructie. Gewoonlijk is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in t Haantje? Dit is niet afhankelijk van Energiedirect.nl en/of UnitedConsumers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina detecteer je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “De verwarmingsbuizen isoleren.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Intergas, Vaillant, Atag of AWB.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Ga voor een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit ogenblikkelijk middels onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Op het ogenblik zijn er aantrekkelijke duurzame oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere pelletkachel, warmtenet, biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Holland heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf past bij mij? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Longerhouw vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval meteen de gunstigste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij treft meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Drenthe) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer daarvoor de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten op basis van bijv. groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Beste reviews

Opvallend veel huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is wenselijk. Hiervoor raadpleeg je de gemiddelde cijfers en recentelijke recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven t Haantje.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Analyseer hierom de einddatum van je contract. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele advies over zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in t Haantje is eenvoudig via internet. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn regelmatig lager dan de particuliere tarieven. De bonus kan toenemen in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van je privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Dronryp afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven zien heil in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in t Haantje gebeurt ook door een belang te nemen in groene producten zoals bijv. pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten t Haantje vergelijken Moeiteloos een stroom en gas contract afsluiten & aanvragen