Gas en licht vergelijken Swifterbant Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar €125


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op de energienota. Daarom is het geen gek idee om te bekijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Swifterbant vergelijken? Voer je adres plus verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van deze website kan jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk jij nu de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Swifterbant [Update maart 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet op basis van 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Dronten (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Swifterbant is gewoon mogelijk bij één organisatie. Door gebruik te maken van deze website achterhaal jij de voordeligste. Hoe dat werkt? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over gas van Greenchoice).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Flevoland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, co2 gecompenseerd, zon, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Check de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Swifterbant.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom volstaat bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kies jij voor Greenchoice, Eneco, NLE, Essent, Vattenfall of ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers? Onderstaand ontdek je een aantal veel gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen flink per gezin. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €75 tot €245. Vlug de gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Swifterbant vegelijken. Hieronder vind je mogelijke gas-licht kosten voor diverse woningtypes en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieaanbieder, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Swifterbant. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel vind je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Dronten.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €122,25 €131,5 €143,25
Tussenwoning €108 €139,75 €155,25 €165,5
Hoekwoning €131 €151,25 €168,5 €177
2 onder 1 kap €146,5 €170 €181,5 €193,5
Vrijstaand €178,5 €198,75 €215,5 €223,25
Standaard €122 €147,25 €159,25 €169,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (zoals Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. In de regel is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Swifterbant? Dit is nooit exclusief te wijten aan Greenchoice en MAIN Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie beperken kan op verschillende manieren. Hieronder achterhaal je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “neem een waterbespaarder ” en “Overweeg een zwakkere lamp te gebruiken als je een lamp hebt met een dimmer die je nooit op de sterkste stand gebruikt.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Intergas, Atag, AWB of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij onmiddellijk met onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is gewoon duur. Heden ten dage kan je profiteren van interessante milieuvriendelijke systemen die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld warmtepomp, zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

Op dit moment vind je veel aanbieders van gas en elektra. Welk bedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Lees nu verder over energiepakket Lollum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval vandaag nog de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ziet vlug de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Flevoland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer hiervoor de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten met onder andere groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste klantervaring

Meer en meer mensen eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om dit te weten te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en actuele reviews van afnemers voor energiebedrijven Swifterbant.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer om die reden de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Swifterbant kan ogenblikkelijk via de pc. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn doorgaans goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan groter worden zodra je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik mag men aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Drogteropslagen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten gaan voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Swifterbant? Doe dit door een belang te nemen in verantwoorde producten zoals o.a. pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Zodoende draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Swifterbant vergelijken Vandaag nog een gas & licht contract afsluiten & aanvragen