Gas en licht vergelijken Suawoude Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Voornamelijk het verstookte gas beïnvloedt de energiekosten. Hierdoor is het goed om te checken welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Meteen gas en licht leveranciers in Suawoude vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verwachte gas-licht verbruik in. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap vind jij nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Suawoude [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in een totaal abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf actief in de buurt van Tytsjerksteradiel (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Suawoude doen de meesten bij één maatschappij. Aan de hand van onze tool achterhaal jij de goedkoopste. Hoe dat werkt? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek gas van Energieflex).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, grijs, groen uit NL, groen uit EU, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Suawoude.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom is zat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Eneco, NLE, Greenchoice, Essent, Pure Energie of Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl? Hierna tref je diverse populaire energiepakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten variëren behoorlijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €90 en €210. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze handige energievergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Suawoude vegelijken. In onderstaand schema achterhaal je de gemiddelde prijzen voor populaire klasse woningen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Suawoude. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel tref je het geschatte energieverbruik in de regio Tytsjerksteradiel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €120,5 €133,5 €141,5
Tussenwoning €109 €139,25 €154,75 €164,25
Hoekwoning €132,5 €150,25 €167,5 €178,25
2 onder 1 kap €145,75 €168,5 €183,25 €194,25
Landhuis €179,25 €200,25 €212,5 €222,75
Gemiddeld €123,75 €145 €158,5 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Westland Infra). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. In een doorsnee situatie zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken verholpen. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Suawoude? Het maakt niet uit of je zit bij De Vastelastenbond en Oxxio: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder vind jij tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijv. “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Repareer je kraan als deze lekt.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Intergas, Atag, Vaillant of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat regel je à la minute door het toepassen van onze vergelijker.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik kan je profiteren van aantrekkelijke “groene” energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Zoals zonneboiler, biomassaketel, infraroodpanelen, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomaanbieder is het beste? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie een goede klantenservice, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Loenen aan de Vecht vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan à la minute de meest voordelig aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je spot snel de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Of willen jullie gas licht contracten op basis van bronnen zoals groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende beoordeling

Meer en meer mensen hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Hiervoor neem je als uitganspunt het eindcijfer en recentelijke beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Suawoude.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Check hierom jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Suawoude kan zonder problemen via internet. Je kunt kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De kosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn doorgaans gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan groter worden als je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een deel van eigen privégebruik kan jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Driezum afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer bedrijven maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Suawoude? Doe dit door een belang te nemen in “groene” systemen zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Suawoude vergelijken Vandaag nog een gas en elektra abonnement afsluiten + aanvragen