Gas en licht vergelijken Driezum Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in je energierekening. Hierdoor loont het om te controleren welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Nu gas en licht leveranciers in Driezum vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens ontdek je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Driezum [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier actief in de buurt van Dantumadiel (voorbeelden zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Driezum doen de meesten bij één partij. Op basis van deze website vind jij het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek Energiedirect.nl variabel tarief).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, zon, groen, grijs, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Klik op de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Driezum.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is toereikend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, Vattenfall, NLE, Eneco, Greenchoice of ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl? In de opsomming tref je de veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren flink per gezin. De maandelijkse energielasten schommelt tussen €105 – €200. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze vergelijker / tools. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Driezum vegelijken. In het schema hieronder vind je de modale energiekosten voor verschillende soorten huizen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Driezum. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder zie je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Dantumadiel.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €121,5 €131,5 €143,5
Tussenwoning €108,25 €140,75 €153 €162,75
Hoekwoning €132,25 €149,25 €169 €176,25
2 onder 1 kap €144,75 €168,5 €182,75 €193
Bungalow €179,5 €198 €212,25 €221,75
Doorsnee €121,25 €145,75 €161 €169,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Enexis). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Normaliter is een elektriciteitsprobleem heel erg snel weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Driezum? Dit is nooit exclusief te wijten aan E.ON en/of Leon Zeewolde: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energiekosten beperken kan op verschillende manieren. Op deze website vind je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “de oven efficiënt gebruiken ” en “Kamerdeuren zoveel mogelijk gesloten houden.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Intergas, AWB, Nefit of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dit zoek je snel door het toepassen van onze specialisten.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van veel milieuvriendelijke systemen die veel minder stroom gebruiken. Bijv. biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In Holland zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Voorst vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan à la minute de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je achterhaalt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan als bron “duurzame energie”. Of wil jij gas en elektra abonnementen op basis van bronnen zoals zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste recensies

Een deel van de Nederlanders willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en heldere communicatie is wenselijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je het eindcijfer en nieuwe recensies van klanten voor energiebedrijven Driezum.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer om die reden de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Driezum gaat eenvoudig in een online omgeving. Er zijn flink wat B2B contracten. De energietarieven worden omschreven zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn aanzienlijk betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen hoger worden op het moment dat je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Nijland afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemingen hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Driezum? Doe dit door te beleggen in groene oplossingen zoals bijv. biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Hierdoor draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Driezum vergelijken Direct een gas en stroom abonnement aanvragen + afsluiten