Gas en licht vergelijken Stompetoren Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €115


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energienota. Om die reden is het geen gek idee om te analyseren welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Stompetoren vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verbruik in. Met behulp van de gaslicht-vergelijker kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind jij onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Stompetoren [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest belangrijke aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier in de provincie Schermer (bijv. Oasen). Gas en licht afsluiten in Stompetoren kan gelukkig wel bij één partij. Middels de vergelijker achterhaal jij de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg de stappen hieronder (of check stroom van Enduris).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Holland).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, grijs, groen, zon, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Stompetoren.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit regel je via www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Vattenfall, Greenchoice, NLE, Essent, Eneco of Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl? Onderstaand vind jij de huidige scherpe gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren aanzienlijk per huis. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €95 tot €170. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Stompetoren vegelijken. Hierna vind jij aannemelijke prijzen voor veel voorkomende woningtypes en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Stompetoren. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema bekijk je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Schermer.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €122,5 €132 €141,25
Tussenwoning €108 €138,5 €152,75 €163
Hoekwoning €131,25 €151 €169,25 €177
2 onder 1 kap €146 €168 €184,5 €194,25
Bungalow €178 €200,25 €212,25 €222,5
Modaal €121,75 €147,5 €161,5 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem in no-time gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Stompetoren? Het maakt niet uit of je zit bij DELTA en NLE: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energielasten minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina detecteer je 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “nemen van ledverlichting ” en “Zorg ervoor dat je de condensator van de vriezer regelmatig schoon maakt.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, AWB, Vaillant, Atag of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat regel je binnen no-time door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Vandaag de dag vind je veel “groene” oplossingen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld biomassaketel, warmtepomp, warmtenet, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

Tegenwoordig zien we steeds meer aanbieders van stroom en gas. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan uitstekende service, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Limbricht vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan probleemloos de betaalbaarste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je vindt à la minute de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Noord-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan natuurlijk het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten met bijv. zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende beoordeling

Sommige woningeigenaren willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en heldere communicatie is noodzakelijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en recentelijke recensies van afnemers voor energiebedrijven Stompetoren.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer hierom de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Stompetoren gaat nu via internet. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten worden omschreven zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn regelmatig gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan flink oplopen op het moment dat je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van het privégebruik kan jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Doornspijk afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal zakelijke klanten gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Stompetoren? Doe dit door te kiezen voor verantwoorde oplossingen zoals pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Stompetoren vergelijken Snel online een gas & elektra abonnement aanvragen en afsluiten