Gas en licht vergelijken Steyl Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas dat je verstookt heeft veel invloed op je energierekening. Daarom is het goed om te bekijken welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Steyl vergelijken? Vul jouw locatie & energieverbruik in. Met behulp van de gaslicht-vergelijker kan je als consument meteen de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens zie je nu de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Steyl [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de allerbelangrijkste aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Venlo (denk hierbij aan WML). Gas en licht afsluiten in Steyl is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Op basis van gaslichtafsluiten.nl ontdek je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over stroom van Vandebron).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, co2 gecompenseerd, groen, wind, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Check het voordeligste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Steyl.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Essent, NLE, Eneco, Pure Energie of Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Powerpeers? Onderstaand bekijk jij de top gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren behoorlijk per huis. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €110 tot €210. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van onze vergelijker / tools. Voer jouw geschatte verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Steyl vegelijken. In onderstaand schema tref je de doorsnee prijzen voor veel voorkomende klasse woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Steyl. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel bekijk je het verwachte energieverbruik in de regio Venlo.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €121,5 €132,75 €141,5
Tussenwoning €108,5 €140,25 €154 €163,25
Hoekwoning €132,25 €149,75 €166,25 €178
2 onder 1 kap €144,75 €170 €182,25 €194
Bungalow €177,25 €199 €213,75 €223
Standaard €121,25 €146 €160,25 €170,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem in enkele ogenblikken opgelost. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Steyl? Of je nu stroom afneemt bij Energieflex en NLE: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website bekijk je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “een goede thermoskan gebruiken ” en “Een teil gebruiken voor de afwas.” Of neem een HR-ketel van Intergas, AWB, Atag, Vaillant of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je probleemloos met onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik zijn er veel duurzame oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan zonnepanelen, warmtepomp, warmtenet, infraroodpanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier is het beste? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Lees nu verder over energiepakket Lieshout vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval eenvoudig de scherpste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je bekijkt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas licht (die werken in Limburg) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” filter. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas met bijv. zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Uitstekende ratings

Meer en meer consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het eindcijfer en actuele comments van andere consumenten voor energiebedrijven Steyl.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Bestudeer hierom de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende info inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Steyl kan probleemloos door het internet. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn doorgaans scherper dan de particuliere tarieven. De bonus kan hoger worden wanneer je een heleboel gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Het aandeel van je privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Dongjum afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel ondernemingen kiezen voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Steyl kan natuurlijk door te gaan voor verantwoorde oplossingen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie van het gas afgaan. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Steyl vergelijken Moeiteloos een gas & stroom abonnement aanvragen + afsluiten