Gas en licht vergelijken Dongjum Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gasverbruik beïnvloedt de energienota. Om die reden is het goed om te achterhalen welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Dongjum vergelijken? Geef je woongegevens en verbruik in. Geholpen door de vergelijker kan je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk je vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Dongjum [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de basis voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet in 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Franekeradeel (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Dongjum doe je wel bij één aanbieder. Dankzij de gaslicht-vergelijker vind jij de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over UnitedConsumers 3 jaar contract juni 2024).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, wind, groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Dongjum.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor elektriciteit is voldoende in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall, Eneco of Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio? Hieronder bekijk je actuele veel afgesloten stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren wel per gezin. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €80 en €170. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit via de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Dongjum vegelijken. In de tabel achterhaal jij de nominale gas-licht kosten voor veel voorkomende klasse woningen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energienota, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Dongjum. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand vind je het gemiddelde energieverbruik in de regio Franekeradeel.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €121 €133,5 €141,25
Tussenwoning €106,5 €138,25 €153,75 €163,25
Hoekwoning €129,75 €150 €167 €178
2 onder 1 kap €146,75 €169,5 €183 €193
Landhuis €176,5 €198,75 €212,5 €223,75
Modaal €124,5 €145,25 €158,75 €170,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Westland Infra). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud en reconstructie. Gewoonlijk is een stroomprobleem heel erg snel beëindigd. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Dongjum? Het maakt niet uit of je zit bij Anode Energie en/of Vattenfall: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energielasten minimaliseren kan op verschillende manieren. Op deze pagina bekijk je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. O.a. “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Zoveel mogelijk dubbel glas.” Of koop een HR-ketel van Intergas, AWB, Atag, Nefit of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je binnen no-time door gebruik te maken van onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Op dit moment vind je diverse verantwoorde oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. O.a. warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Zoeken jullie uitstekende service, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Vlagtwedde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan snel de goedkoopste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij doorzoekt moeiteloos de goedkoopste maatschappij (werkzaam in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom met 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste klantervaring

Sommige huishoudens willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en transparantie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar het cijfer en nieuwe recensies van afnemers voor energiebedrijven Dongjum.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen van energie kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer als eerste jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra info betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Dongjum werkt zonder problemen online. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De prijzen worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn een stuk scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan hoger worden in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van het privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Nieuwveen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Dongjum is ook mogelijk door geld te steken in groene oplossingen zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Dongjum vergelijken Direct een licht en gas abonnement afsluiten & aanvragen